Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Άντε γεια .Ο Tσιπρας έβαλε όλη την Ελλάδα σε μία «offshore -fund » του Soimple.



Αλλά θα έχει έδρα στην… Ελλάδα. Όμως αυτό είναι άνευ αξίας, αφού γίνετε και επισήμως αποικία Γερμανική.

H Mερκελ το είπε για όσους το κατάλαβαν.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ.

Δηλαδή οι γερμανοί έχουν έτοιμους και τους νόμους που θα ψηφίσουμε στην βουλή.
Για αυτό και η επίθεση στην «αθυρόστομη» Κωνσταντοπουλου


Η κ. Μέρκελ μας είπε και κάτι άλλο στη συνέντευξη τύπου που δεν είχε ξανατονισθεί τόσο ξεκάθαρα!

Τι μας είπε
;

Ότι το σενάριο του GREXIT (plan B) δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστικά, καθώς για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξει και η συγκατάθεση της Ελλάδας!

Με άλλα λόγια, απαιτείται ομόφωνη συμφωνία και των 19 του ευρώ, για την έξοδο μιας χώρας από την Ευρωζώνη... άρα και για το GREXIT!

Για αυτό σας λέμε εδώ και μέρες ότι μας δουλεύουν όλοι μαζί ψιλό γαζί!!!


Οι Γερμανοί και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχαν στόχο το Ταμείο να είναι στο Λουξεμβούργο όπου θα πήγαιναν τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας. Η ελληνική κυβέρνηση πέτυχε η απαίτηση των Γερμανών να αποσυρθεί σε σχέση με το Ταμείο, η γερμανική πλευρά υποχώρησε από την εμμονή της το ταμείο να έχει έδρα το Λουξεμβούργο και είναι υπό την ευθύνη της γερμανικής αναπτυξιακής τράπεζας. Το Ταμείο ιδιωτικοποιήσεων 50 δισ θα εδρεύει στην Αθήνα.  Στο ταμείο αυτό, θα γίνει μεταφορά περιουσιακών στοιχείων, ρευστοποίηση αυτών των περιουσιακών στοιχείων από ιδιωτικοποιήσεις ή διαχείριση κεφαλαίων και τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν κατά 50% για επενδύσεις στην Ελλάδα και κατά 50% για την αποπληρωμή του χρέους και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Δεν φτάνει δηλαδή που μας έβαλε ο Τσιπρας στον «γερμανικό» ΕΜΣ  της παραδίδει και την εθνική περιουσία μέσω του ταμείου, αφού δεν πρόκειται να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στους όρους και λογικά θα γίνουν ΟΛΑ  ληξιπρόθεσμα και απαιτητά,
 
Tο πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και το συνολικό του ύψος θα είναι από 82-86 δισ για τρία χρόνια, Υπάρχει έστω ένας κόπανος να πιστεύει ότι μπορεί μια χώρα σε ύφεση να ανταποκριθεί σε μελλοντικές υποχρεώσεις αυτου, αφου τίποτα δεν ειναι ...δωρεάν.

Με το αίτημα της κυβέρνησης στον ΕΜΣ για νέα χρηματοδότηση, η Ελλάδα πετιέται στον σκουπιδοφάγο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...