Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Κάτω ρε τα χέρια από…. Τους….. ταλαίπωρους …… «πρόσφυγες».





Δεν γαμιόμαστε να ασπρίσουμε λέμε εμείς. Γίναμε κέντρο διερχομένων όλων των μισθωμένων δολοφόνων της Αμερικής, που τους σπρώχνουν στην Ευρώπη, για να γλυτώσουν τα κεφάλια τους.
Τζιχαντιστές που έδιναν μάχες κατά της κυβέρνησης του Μπασαρ αλ Άσαντ στη Συρία και στο Ιράκ, σκοτώνοντας και σφάζοντας ανθρώπους, ως επί το πλείστον χριστιανούς, βλέπουν τώρα πώς με τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς που έχει εξαπολύσει εναντίον του ISIS η Ρωσία δεν τους «παίρνει», τα μαζεύουν και φεύγουν. Αρκετοί απ’ αυτούς έχουν περάσει τη Μεσόγειο Θάλασσα είτε μόνοι είτε με τις οικογένειες τους ως… πρόσφυγες της Συριακής κρίσης που οι ίδιοι προκάλεσαν και αντιμετωπίζονται με… θαλπωρή από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παραγνωρίζουν οι Ευρωπαίοι πώς βάζουν ένα… φίδι στον κόρφο τους;   
 Υπάρχουν σαφώς πρόσφυγες τους οποίους η Τουρκία στέλνει από τα παράλια της στα ελληνικά νησιά (τους εκμεταλλεύονται ψυχρά οι Τούρκοι δουλέμποροι) αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Υπάρχουν όμως ανάμεσα τους και τζιχαντιστές που αναζητούν μία ανάπαυλα μέχρι να ορκισθούν και πάλι τζιχάντ σε ένα άλλο κράτος. 
 
Αυτό το νέο πεδίο για τους τζιχαντιστές μπορεί να είναι η Ελλάδα ή κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Το έχει παραδεχθεί άλλωστε και ο αρμόδιος υπουργός πως ανάμεσα στους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες «κρύβονται» τζιχαντιστές ή έχουν προωθηθεί τζιχαντιστές στην Ευρώπη. Σε άλλες μάλιστα χώρες, όπως η Ουγγαρία έχουν συλληφθεί κι όλας. 

Δεδομένου ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και έχουν μάθει στη Συρία και στο Ιράκ να σφάζουν και να σκοτώνουν εν ψυχρώ το θέμα των λαθρομεταναστών αποτελεί μείζον για την εθνική ασφάλεια. Ειδικά τώρα που ολοένα και περισσότεροι εγκαταλείπουν τη Συρία λόγω των ρωσικών βομβαρδισμών.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

συρια εκταση 185.180 km²
ελλαδα εκταση 131.957 km2

Υπολογίζεται ότι απαιτούνται περίπου 200 μαχητικά αεροσκάφη κι ένας χρονικός ορίζοντας εντατικών βομβαρδισμών τεσσάρων μηνών για να επιτευχθεί ο στόχος εξάλειψης της απειλής του ISIL στην δυτική και βόρεια Συρία, σε συνδυασμό με ευρείες χερσαίες επιχειρήσεις.

Στόχος της ρωσικής Αεροπορίας είναι να φτάσει τις 200 εξόδους την ημέρα!

"Είναι το μίνιμουμ που χρειάζεται για να επιτευχθούν οι στρατηγικοί μας στόχοι" αναφέρει Ρώσος αξιωματούχος.

Το συνολικό θέατρο του πολέμου περιλαμβάνει από την ​​Latakia,την Jisr al-Shughour μέχρι το Aleppo, πρόκειται για μια περιοχή εμβαδού ​​20.000 τ.χλμ.

Για να έχουμε μια σύγκριση το Ισραήλ σε εμπόλεμη περίοδο το 2006 πραγματοποιούσε 300-400 εξόδους την ημέρα μόνο για μια επιφάνεια 3.000τ.χλμ.

καταλαβες σε τι εχουμε μπλεξει και τι εχει να γινει εδω αν επαναστατησουν τα λαθρο...
και τα μουσλιμ δεν ειναι χριστιανοι...
αν δεν ενταχθουν στον ιερο τους πολεμο "τζιχαντ" θεωρουνται προδοτες και εκτελουνται οικογενειακως

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...