Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Eλα μωρε….Με αυτά θα ασχολούμεθα .Ποιος κάνει τον καλύτερο φραπέ μπορείτε να μας πείτε;



Πρωτοφανείς μεθοδεύσεις απεργάζονται τα ηνωμένα επιτελεία της Βουλής και του Μεγάρου Μαξίμου, για να «καθαρίσουν» το πόθεν έσχες του Αλέκου Φλαμπουράρη από κάθε «σκιά» που έχει να κάνει με το μετοχολόγιο της κατασκευαστικής του εταιρείας.

Αρχικά, ο υπουργός Επικρατείας «πιάστηκε» να έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες που κατέθεσε στη Βουλή τον Απρίλιο του 2015 μετοχές κατασκευαστικής εταιρείας, αν και ο σχετικός νόμος απαγορεύει σε υπουργό να εμφανίζεται βασικός μέτοχος εταιρείας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από το «Πρώτο ΘΕΜΑ» και έλαβε τεράστιες διαστάσεις, με αποτέλεσμα η αρμόδια Επιτροπή να συνεδριάσει την περασμένη Παρασκευή και να αποφασίσει την κατά προτεραιότητα παραπομπή της συγκεκριμένης δήλωσης σε ορκωτούς λογιστές για έλεγχο.

Όμως, μία ημέρα μετά, ο πρόεδρος της Επιτροπής, Γιώργος Βαρεμένος, «αποκάλυψε» ότι δίνεται η δυνατότητα στον κ. Φλαμπουράρη και σε άλλους 70 βουλευτές (εκλεγέντες Ιανουάριο - Σεπτέμβριο 2015) να υποβάλουν νέες δηλώσεις.

Σήμερα, διαρρέεται ότι οι εμπλεκόμενοι δεν είναι 70, αλλά περίπου 130. Δηλαδή, μαζί με τον υπουργό Επικρατείας, βρίσκουν την ευκαιρία και άλλοι 129 να «διορθώσουν» τις «ατέλειες» των «πόθεν έσχες» τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή «πόθεν έσχες» προσανατολίζεται να στείλει στους ορκωτούς λογιστές για έλεγχο όχι την πρώτη δήλωση του κ. Φλαμπουράρη, αλλά τη διορθωμένη.

Τη νέα, δηλαδή, δήλωση, που θεωρείται σίγουρο πώς δεν θα περιλαμβάνει τις μετοχές της εταιρείας του, αποφεύγοντας με τον τρόπο τον «ενοχλητικό» έλεγχο για το μετοχολόγιό του.

Οι νόμοι δεν ισχύουν για τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει το Ποτάμι, κατακρίνοντας τη διαχείριση για την υπόθεση του Πόθεν Έσχες του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.



Άρχισε η μοιρασιά …




Γαμημένη δικαιοσύνη υπάρχει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...