Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ο ΨεΚαμμένος τον προσέλαβε ως ειδικό συνεργάτη, για να …βρίζει στο facebook




Ο κ. Χάρης Φαλάς, φερόμενος κουμπάρος του Πάνου Καμμένου και μόνιμος κάτοικος Λευκωσίας, διορίστηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως... ειδικός συνεργάτης. Τον φερόμενο ως κουμπάρο του, γυμναστή με προϋπηρεσία υπεύθυνου αποθήκης βιβλίων σε ίδρυμα της Μονής της Παναγίας του Κύκκου, διόρισε ως ειδικό συνεργάτη του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Το ΦΕΚ 341 (Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως) ημερομηνίας 15 Μαΐου 2015 αναφέρει πως ο κ. Χαράλαμπος (Χάρης) Φαλάς, που «προσφέρει τις υπηρεσίες του» στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας ως ειδικός συνεργάτης, διορίζεται αναδρομικά από τις 20/3/2015. Στο ίδιο ΦΕΚ αναφέρονται και τα σχετικά για τη μισθοδοσία του.
Ο κ. Χάρης Φαλάς ζει μόνιμα στη Λευκωσία και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρει ως εργασία «Τμήμα Social Media Ανεξάρτητοι Έλληνες». Προκύπτει, λοιπόν, το εύλογο ερώτημα: αν εργάζεται για το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (όπως γράφει στο Facebook), γιατί το τίμημα θα πρέπει να το καταβάλουν οι Έλληνες φορολογούμενοι μέσα από κονδύλια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας;  Η παρουσία του κ. Χάρη Φαλά στο Facebook εξαντλείται σε προπαγανδιστικού τύπου αναρτήσεις για τον κ. Καμμένο και σε υβριστικά σχόλια εις βάρος όποιων σχολιάζουν αρνητικά τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Πηγές στη Λευκωσία αναφέρουν τη σχεδόν καθημερινή του παρουσία στα γραφεία των ΑΝΕΛ στην οδό Διαγόρου στο κέντρο της Λευκωσίας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κανένα άλλο πολιτικό κόμμα της Ελλάδας, πλην των ΑΝΕΛ, δεν διατηρεί γραφεία στο (ακριβό) κέντρο της Λευκωσίας.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Χάρης Φαλάς στις εκλογές του 2011 ήταν υποψήφιος του ΔΗΣΥ στην Αμμόχωστο και κατετάγη τελευταίος σε σταυρούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...