Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

H Ελλάδα όμως σας…. κατέβασε από τα δέντρα κε Σοϊμπλε.



Με μια άκρως προκλητική δήλωση, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, καταφέρθηκε για ακόμη μία φορά εναντίον της χώρας μας, επισημαίνοντας ότι «η Ελλάδα δεν είναι κράτος».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα «Liberation» και τον δημοσιογράφο Ζαν Κατρεμέρ, ο κ. Σόιμπλε ρωτήθηκε για ποιο λόγο ζητούσε επίμονα στις 11 Ιουλίου ένα Grexit κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η Σύνοδος του Eurogroup.
«Αναρωτιόμουν πάντοτε, όπως πολλοί οικονομολόγοι, εάν η Ελλάδα, με την οικονομική της κατάστασή και την κυβέρνησή της – όπως το λέει ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, οι Έλληνες σχηματίζουν ένα μεγάλο λαό, αλλά η Ελλάδα δεν είναι κράτος – δεν θα ήταν προτιμότερο να προχωρήσει σε μια απαραίτητη ανάκαμψη της οικονομίας της μέσω μιας υποτίμησης.
Και γι' αυτό τον λόγο εξήγησα ότι θα ήταν μάλλον προς το συμφέρον της Ελλάδας να εγκαταλείψει το ευρώ για ένα συγκεκριμένο διάστημα, για να αποκαταστήσει τον οικονομικό της σχεδιασμό και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της προτού επιστρέψει στην Ευρωζώνη. Αλλά εγώ δεν ικέτεψα ποτέ για να πετάξουμε έξω την Ελλάδα. Είπα απλά ότι εάν η Ελλάδα από μόνη της ήταν σύμφωνη ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη πρόταση προς το συμφέρον της – κι αν υπήρχαν αρκετοί ώστε να το πουν αυτό στην Ελλάδα – τότε θα έπρεπε να τη βοηθήσουμε και να την υποστηρίξουμε», απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Σόιμπλε.
Ο ίδιος απέρριψε κατηγορηματικά τον χαρακτηρισμό του «κακού της Ευρωζώνης» αλλά κι ότι ο συμβιβασμός της 13ης Ιουλίου που οδήγησε στο «Μνημόνιο 3» έγινε καθ' υπαγόρευση της Γερμανίας.
«Δεν υπήρξε γερμανική υπαγόρευση. Οι 18 υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, εάν δεν υπολογίσουμε τον Έλληνα υπουργό (ενν. τον Βαρουφάκη), είχαν συμφωνήσει να απαιτήσουν από την Ελλάδα να εκπληρώσει τα προαπαιτούμενα του προγράμματος βοήθειας. Αυτό ήταν αδιαπραγμάτευτο. Ωστόσο, η Ελλάδα δεν ήθελε να τους εκπληρώσει: Είχε δεσμευτεί για αυτό σε ορισμένες στιγμές, αλλά δεν το έκανε.
Στο πλαίσιο αυτό, 15 υπουργοί Οικονομικών θεώρησαν ότι για την Ελλάδα η καλύτερη λύση θα ήταν να αποχωρήσει από το ευρώ. Μόνον οι υπουργοί Οικονομικών της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Κύπρου δεν είχαν ευθυγραμμιστεί με αυτή την άποψη. Επομένως δεν μπορούμε να μιλάμε για γερμανική υπαγόρευση. Κι αυτό είναι η αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι, στην χειρότερη περίπτωση, προπαγάνδα ή παρερμηνεία, στην καλύτερη περίπτωση», δήλωσε – μεταξύ άλλων – ο Β. Σόιμπλε.

Και επειδή είσαι άκρως ναζιστικά προκλητικός σου αφιερώνουμε αυτό . Η Γερμανία δεν είναι ακόμη κράτος αλλά μια εταιρία των αμετανόητων Ναζί του τρίτου ράιχ που δυστυχώς δεν κατέβασε τα λάβαρα του. .


Ένα κράτος μπορεί να γίνει μέλος της ΕΕ όταν είναι κράτος και έχει δημοκρατικό πολίτευμα. Στην περίπτωση της Γερμανίας έχουμε όχι ένα κυρίαρχο κράτος αλλά μια εταιρία την BRDGmbH (γραμμένη στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο ως Bundes RepublikDeutschland GmbH) του όπου οι κάτοικοι δεν θεωρούνται πολίτες αλλά υπάλληλοι της εταιρίας). Η Γερμανία μετά την κατοχή της από ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία, υπέγραψε συμβόλαιο ότι εις το μέλλον δεν θα μπορεί ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να είναι ένα Κυρίαρχο Κράτος και ότι θα υπακούει στις αποφάσεις των τριών συμμαχικών δυνάμεων των οποίων θα είναι και αποικία των. Συνεπώς η Γερμανία ως εταιρία δεν έχει πολίτευμα και δη δημοκρατικό. Αντιθέτως στη Γερμανία το ΙΙΙ Reich δεν έχει σβήσει αλλά συνυπάρχει ως καθεστώς και συνεπώς το πολίτευμα θα πρέπει να είναι μη δημοκρατικό. Οιανδήποτε δικαστήριο θα συμφωνούσε με τα ανωτέρω.
Για του λόγου το αληθές μπείτε στον κόπο να διαβάσετε εδώ http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&u=http://equapio.com/de/politik/ist-deutschland-ein-staat-oder-ist-die-brd-eine-gmbh/&prev=search
   Φινάλε, η Γερμανία δεν είχε και ούτε έχει το δικαίωμα να είναι μέλος της ΕΕ ως εταιρία και με μη δημοκρατικό πολίτευμα. Συνεπώς, συμφωνίες της ΕΕ με υπογραφές ηγετών της Γερμανίας είναι απλώς ΑΚΥΡΕΣ. Η Γερμανία επίσης δεν έχει το δικαίωμα να κυριαρχεί σε άλλα κράτη ούτε να επιβάλει όρους (λιτότητας). Οι τρεις συμμαχικές δυνάμεις της κατοχής της έχουν το δικαίωμα, σύμφωνα με το συμβόλαιο, να σταματήσουν κάθε Γερμανική καταστροφική επιρροή της και η οποία (Γερμανία) είναι υποχρεωμένη να υπακούσει..

Το μη κυρίαρχο κράτος της Γερμανίας παραδέχεται ακόμη και ο υβριστής Σόιμπλε στο παρακάτω βίντεο.

http://www.theintelligence.de/index.php/politik/eu-europaeische-union/3592-schaeuble-deutschland-ist-kein-souveraener-staat.html


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οσο διαβαζεις τοσο περισσοτερο χανεσαι με την αγνοια που εχεις (γενικος προσδιορισμος)

Ομοσπονδιακά Κράτη 1. Άγιος Χριστόφορος και Νέβις 2. Αιθιοπία 3. Αργεντινή 4. Αυστραλία 5. Αυστρία 6. Βέλγιο 7. Βενεζουέλα 8. Βοσνία Ερζεγοβίνη 9. Βραζιλία 10.Γερμανία 11.Ελβετία 12.Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 13.Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 14.Ινδία 15.Ισπανία 16.Καναδάς 17.Κομόρος 18.Μαλαισία 19.Μεξικό 20.Μικρονησία 21.Νιγηρία 22.Νότιος Αφρική 23.Πακιστάν 24.Ρωσική Ομοσπονδία 25. Νεπάλ

Η Γερμανία διαιρείται σε δεκαέξι ομόσπονδα κράτη, τα λεγόμενα Bundesländer. Το κάθε ομόσπονδο κράτος έχει τη δική του κυβέρνηση και το δικό του κοινοβούλιο, καθώς και τα δικά του σύμβολα (σημαία, εθνόσημο). Ορισμένα μάλιστα έχουν το δικό τους εθνικό ύμνο, όπως π.χ. η Βαυαρία. Ο αρχηγός του κάθε κράτους κατέχει τον τίτλο του πρωθυπουργού.

μπουρδελα κρατη!

βλεποντας χθες την εκπομπη του πανα εβαλε στο τελος ενα ποιημα απο γαλλο ποιητη, ας το διαβασει και ας το διαδοσει ο καθε ενας απο εμας.

«Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη...

1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.

2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.

3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη...

Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.

1. Από την ιατρική σας, την... ... φαρμακευτική σας.

2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)

3. Από την φυσική σας, χημεία

4. Από την αστρονομική σας

5. Από την πολιτική σας

6. Από την καθημερινότητα σας.

Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε...

Θα πείτε "δεν γίνεται".

Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση! Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη...

Η πρόκληση πάντως ισχύει».
Ζαν Ρισπέν (Jean Richepin, 1849- 1926)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...