Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Όταν μαλώνουν τα βουβάλια στον βάλτο της Συρίας, την πληρώνουν τα Ελληνικά…βατράχια στο Αιγαίο.



Σε έκτακτη ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου που βγήκε στην δημοσιότητα από την φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, στις 13,45 μμμ, αναφέρεται ότι προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τον «διεθνή» εναέριο χώρο στο Αιγαίο. Σύμφωνα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς, τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη παρεμπόδισαν τα τουρκικά που εκτελούσαν «εκπαιδευτική» πτήση στον «διεθνή» (βλέπε ελληνικό), εναέριο χώρο του Αιγαίου.
Όπως φαίνεται κάποιοι στην Άγκυρα θέλουν προβλήματα, και από την μια προκάλεσαν την ρωσική υπερδύναμη  και από την άλλη δεν διστάζουν να συνεχίσουν τα επικίνδυνα παιχνίδι τους των παραβιάσεων στο Αιγαίο.
Ίσως εκνευρίστηκαν και από την δήλωση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σερκέι Λαβρώφ, ότι παραβιάζουν συνεχώς τον ελληνικό εναέριο χώρο του Αιγαίου.
Πάντως εμείς με τον καβαλάρη ΠΑΝΟ στο τιμόνι του ΥΠΕΘΑ δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εάν μάλιστα λάβουμε υπ΄οψιν και τις κραυγές ενθουσιασμού του ΨΙΝΑΚΗ  που βλέποντας τους ελιγμούς των πολεμικών μας  που πήραν την ουρά των τουρκικών, και ενθουσιασμένος  έβαλε τις φωνές ….«Πάρτα άρρωστη» τότε …κοιμόμαστε ήσυχοι.





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O καβαλάρης ΠΑΝOΣ ΘΑ ΣΚΥΨΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ το πουστρακι....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...