Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ένα (καυτό) ερώτημα για την βολευτή Άρτας Όλγα Γεροβασίλη..



Μια πολύ σοβαρή καταγγελία κάνει η  ΠΟΕΔΗΝ η οποία σε ανακοίνωση της τονίζει χαρακτηριστικά ότι "ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ
ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ".
Και αποκαλύπτει ότι στα Νοσοκομεία Πρέβεζας και Αρτας είτε δεν λειτουργεί είτε δεν υπάρχει αξονικός τομογράφος και "την περίοδο που οι Αξονικοί Τομογράφοι των δύο Νοσοκομείων είναι εκτός λειτουργίας, οι κάτοικοι των δύο Νομών (200.000) εξυπηρετούνται από ένα και μοναδικό ιδιωτικό ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στην πόλη της ΑΡΤΑΣ, που διαθέτει Αξονικό Τομογράφο, Ιδιοκτησίας ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ"!!!

Το σύνολο των Μαγνητικών Τομογραφιών των κατοίκων των δύο Νομών, πραγματοποιούνται σε δύο ιδιωτικά ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ που λειτουργούν στην πόλη της ΑΡΤΑΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ.

Στα εν λόγω Ιδιωτικά Ακτινοδιαγνωστικά Κέντρα πραγματοποιούνται, όχι μόνο οι Τομογραφίες που εγκρίνονται από τον ΕΟΠΥΥ, αλλά και όλες οι υπόλοιπες που πληρώνονται από τις τσέπες των πολιτών.
Το εν λόγω Κυβερνητικό Στέλεχος ιδιοκτήτης του ιδιωτικού ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, αγωνίζεται να προμηθευτούν τα Νοσοκομεία της περιοχής που εκλέγεται βουλευτής, σύγχρονο Αξονικό και Μαγνητικό Τομογράφο; Ασφαλώς ΟΧΙ!!!

Είναι συμβατή η επιχειρηματική δράση με την κυβερνητική θέση που κατέχει;
Γιατί ο παραταξιακός Συνδυασμός των Περιφερειακών εκλογών, που συμμετείχε ως Αντιπεριφερειάρχης, δεν αγωνίζεται από τη θέση της Αντιπολίτευσης, να εγκριθεί από την Περιφέρεια για το Νοσοκομείο της Άρτας ο Αξονικός Τομογράφος ;
Αναλυτικά η ανακοίνωση - βόμβα αναφέρει:
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ
ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ! 



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση σε γίδι πρώτη φορά βλέπω

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...