Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η Αντίστροφη Μέτρηση για να Ανταποκριθεί ο Πούτιν στις Προκλήσεις από την Τουρκία έχει Ξεκινήσει…



Ο Bob Baer, πρώην πράκτορας της CIA, αποκαλύπτει ότι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή είναι εκτός ελέγχου και ο κόσμος πρέπει να προετοιμάζεται, αφού μοιάζει αρκετά με την έναρξη του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

«Το ψηφιδωτό της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή της σύγκρουσης έχει βγει εκτός ελέγχου», δήλωσε ο Baer στο CNN. «Δεν είναι μόνο η Ρωσία και η Τουρκία, είναι το Ιράν και τη Σαουδική Αραβία. Επεκτείνονται αυτόνομα, και κανείς δεν έχει ένα στρατηγικό σχέδιο».


Παράλληλα, ο Baer δήλωσε πως Βλαντιμίρ Πούτιν είναι απίθανο να μην αντιδράσει στην τουρκική πρόκληση της κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους… «Δεν πρόκειται να υποχωρήσει. Η Ένταση θα κλιμακωθεί και θα Πρέπει ο κόσμος να προετοιμαστεί για την έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου».
ΜΕ ΡΩΣΣΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ,ΜΕ  ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ  ΧΟΥΘΙ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ,ΒΥΘΙΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ 6ο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΩΝ (ΦΩΤΟ)!!!

ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΤΡΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ!!!




 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το να μπεις στην μάχη είναι εύκολο .Το να απεμπλακείς όμως ; Eκτος εάν η Ρωσία πάει για να μείνει.

Ανώνυμος είπε...

ειναι πατριωτες οι ρωσσοι, τους παραδεχομαι.
ενα τυπικο παραδειγμα, ενημερωνομαι απο ενα ρωσσικο site για pc στο οποιο οι δοκιμες ειναι στη ρωσσικη γλωσσα και στα ουκρανικα...
Dear readers, we are sorry to report this, but because of the whole set of reasons, most likely from the 1st January 2016, the year of filling Ukrainian version of the site will be suspended.

Ανώνυμος είπε...

Τα σχεδια τξς Εβραικης Νεας ταξης Πραγματων τα χαλασε ο Βλαδιμηρος . Χρονων δουλια πηγε στο φουντος .......
ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΙΣΑΤΕ !!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΜΑΣ .....ΚΥΒΕΡΗΣΕΙ......ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΓΚΡΑ........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...