Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Tι λες ρε πούστη. Ανατριχιάσαμε.



Πόσες τρομοκρατικές οργανώσεις και πρόσωπα χρηματοδοτεί η CIA για να ανατρέψουν δημοκρατικές εκλεγμένες  κυβερνήσεις  μπορεί να μας πει; Πόσα εκατομμύρια νεκροί είναι από την πρόστυχη και βρώμικη επεκτατική πολιτική του, μπορεί να μας πει; Tον ΑΣΑΝΤ δεν τον τοποθέτησαν όπως αυτόν οι Εβραίοι. Εάν δεν του αρέσει υπάρχει και το …ξύδι.  
  
 Κλοιό γύρο από τον Πούτιν δημιουργούν οι ΗΠΑ που σε μια προσπάθεια να ασκήσουν ισχυρότερες πιέσεις δημοσιοποιούν έναν κατάλογο που αποκαλύπτει τους Ρώσους επιχειρηματίες που ενισχύουν με τον Ασσαντ, μεταξύ των οποίων είναι και δύο Ελληνοκύπριοι. Η δημοσιοποίηση της λίστας έγινε μέσω του αμερικανικού υπουργείου οικονομικών, το οποίο αποκάλυψε ονόματα Ρώσων επιχειρηματιών που εμπλέκονται μεσω ρωσικών τραπεζών στην ενίσχυση του καθεστώτος Ασαντ.
Σε αυτή περιλαμβάνονται και δυο ονόματα Ελληνοκυπρίων, των Νίκου Νικολάου και Ιωάννου, και που σύμφωνα με την ανακοίνωση εμπλέκονται σε οικονομικές δοσοληψίες με το καθεστώς Άσαντ.
Ειδικότερα, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών κατονομάζει 4 φυσικά πρόσωπα και 6 νομικές οντότητες που παρέχουν υποστήριξη στην συριακή κυβέρνηση, μεταξύ αυτών και ένας ενδιάμεσος για αγορές πετρελαίου στην οποίες προχώρησε η Συρία από το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ (ISIL).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...