Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ο Μητσοτάκης προετοιμάζει τον δεξιό…. ΣΥΡΙΖΑ.



Σε δύσκολη θέση βρίσκετε ο Μειμαράκης μετά το αποτέλεσμα των «εσωκομματικών» εκλογών .Είναι κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο, αφού παίζει μόνος εναντίον όλων .Όσο και ν μην θέλουν να το παραδεχτούν οι επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου είναι  οι κρισιμότερες στην ιστορία της. Τώρα θα δείξει προς τα πού θα κλείνει το κόμμα. Θα υπερισχύσει η καραμανλικη συντηρητική πτέρυγα, η οι ακροδεξιοχουντοβασιλομητσοτακικοί που έχουν σκοπό να την μεταλλάξουν ως νέο Δεξιό Συριζα με απώτερο σκοπό την υφαρπαγή της πρωθυπουργίας και μόνο. Μέχρι στιγμής το σενάριο εκτελείτε κατά γράμμα και αποδίδει καρπούς. Το δήθεν δίλλημα Τζιτζικωστας η Μητσοτάκης για τους γνωρίζοντες ήταν άνευ αξίας διότι και οι δυο είναι παιδιά του βασιλέως, της διαπλοκής, και των σαλονιών –τζακιών . Από την ίδια μήτρα προέρχονται και την ίδια υπηρετούν. Εμείς το είχαμε θέσει εγκαίρως το ερώτημα…. κεντροδεξιός  με υπαρχηγό τον …Βορίδη;  Γνωρίζαμε ότι ήταν άνευ σημασίας για τους πολλούς, αφού  παγίδα είχε στηθεί. Όποιον και να ψηφίσεις από τους δύο το ίδιο κάνει. Στην έσχατη ανάγκη έχουμε και τον Άδωνη βάλει για τους άκρως δυσαρεστημένους αλλά και αυτός δικός μας είναι. Είναι δε ο Μπουμπουκος τόσο βλάξ που κάρφωσε αμέσως το σχέδιο με το να βγει χθες ανοικτά και να στηρίξει τον …Κούλη.
Ένα είναι το βέβαιο .Ότι η «καραμανλική απάθεια» για τα τεκταινόμενα, σε συνδυασμό με την λειψανδρία καραμανλικών στελεχών, ανοίγει πεδίο δόξης λαμπρό για να πάρει εκδίκηση το Μητσοτακέϊκο για όσα έχει πάθει, μετουσιώνοντας την Νουδούλα από εκπρόσωπο της δεξιάς παράταξης , σε ένα μόρφωμα του τύπου «Δεξιός Σύριζα», όπου θα βρουν στέγη όλοι οι …άστεγοι πασοκτζήδες ,παρέα με  βασιλοχουντικους ακροδεξιούς, νέοφιλελεύθερους ,δήθεν κεντρώους, «κουκουέδες καρατζαφερικούς» και το κακό συναπάντημα. Σκοπός όλων;  H συμμετοχή στην διανομή της πίτας και μόνο, και για αυτό τον λόγο θα οργιάσουν οι δηλώσεις στήριξης στον Κούλη μέχρι τις εκλογές. Είναι το μέλλον της διαπλοκής.  
Όσο για την βάση του κόμματος που επικαλούνται όλοι; Aυτοί θέλουν να ξαναγίνουν κυβέρνηση και μόνο .Τα υπόλοιπα δεν τους ενδιαφέρουν .Όποιος τους το τάξει , είναι και ο εκλεκτός τους. Απόδειξη του πόσο ζώα είναι τα λόγια του Τζιτζικωστα. «Οι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν στον δεύτερο γύρω κατά συνείδηση» Τους αποκάλεσε δηλαδή ο υποψήφιος αρχηγός τους έτσι, αφού άφησε να εννοηθεί ότι δεν ψήφισαν στον πρώτο γύρο.. συνειδητά.

Πάντως τηλεομοιοτυπικός Τραγάκης ακόμη περιμένει τα τηλεομοιότυπα για να ανακοινώσει τα επίσημα αποτελέσματα διότι έτσι λέει το ..αρχαίο καταστατικό. Εάν ήταν παλαιότερο kai ελεγε ότι θα σταλούν με …περιστέρια τι θα έκανε ; Θα έψαχνε να βρει… ταχυδρομικά περιστέρια;

Προβάδισμα λίγο πάνω από τις 11 μονάδες έχει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις στη ΝΔ.

Στο 84% του συνόλου και σε 1062 από τα 1251 εκλογικά τμήματα, όπως ανακοίνωσε ο
Mπρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Γιάννης Τραγάκης , ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συγκεντρώνει το 39,51%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 28,27%, ο Απόστολος Τζιτζικώστας το 21,15% και ο Mπουμπούκος το 11,07%.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες καρατσεκαρισμένες μιλάνε για υπερβολικά διογκωμένο αριθμό ψηφοφόρων όπως έγινε εξάλλου και στην προηγούμενη εκλογή προέδρου, και για αυτό καθυστερούν. Ψάχνουν να βρουν φόρμουλα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΡΕ IXNOS ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΈΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ…..
ΒΟΡΙΔΗΣ: ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ...
ΜΠΟΥΜΠΟΎΚΟΣ: ….ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ …

Ανώνυμος είπε...

"Καρατζαφερικοί" στον Μητσοτάκη... ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

οι μεγαλοκοπελεs του ΛΑγΟΣ δαγκωτο κουλη....ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ Γ@ΜΗΣΕΙ Ο ΡΟΜΠΟΚΟΠ...αλλιωs θα του στελει τον χαρουλη να τον παει ατα....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...