Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Που θα πάει δεν θα μείνουν από λάστιχο. Θα πάνε για... σκραπ.



Με μία… λιτή ανάρτηση στη «Διαύγεια» μάθαμε πόσο θα κοστίσουν στους Έλληνες φορολογουμένους οι «διακεκριμένοι» συμβουλάτορες της ελληνικής κυβέρνησης!  Η ανάρτηση, λοιπόν, αυτή λέει ότι το κράτος «θα προσλάβει διακεκριμένους εμπειρογνώμονες –έναντι του ποσού των 800.000 ευρώ– για να αναλάβουν το συμβουλευτικό έργο της υποστήριξης της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση της χώρας μας με τους εταίρους μας για την επίτευξη συμφωνίας την ίδια ώρα που η κυβέρνηση διά του αναπληρωτή υπουργού αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα έφερε την Παρασκευή τροπολογία στη Βουλή ώστε να παρακάμπτεται η… γραφειοκρατία προκειμένου να μπορέσουν τα περιπολικά της Αστυνομίας να προμηθεύονται λάστιχα και καύσιμα:

«Ένα μεγάλο μέρος των περιπολικών έχει μείνει από λάστιχα, λεφτά για να αγοραστούν λάστιχα υπάρχουν, αλλά την αγορά τους καθυστερεί η γραφειοκρατία» εξηγούσε σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τόσκας. Δεν είναι όμως μόνο για τα λάστιχα και τα καύσιμα των περιπολικών η τροπολογία.

Να σκεφτείτε ότι το ποσό αυτό δόθηκε την ώρα που η κυβέρνηση κάνει περικοπές παντού και μειώνει μισθούς και συντάξεις.

Όπως μου είπαν τον περασμένο Αύγουστο ο ταλαντούχος κ. Κιμ είχε ζητήσει ως συνολική αμοιβή 375.000 ευρώ.

Φαίνεται ότι από τότε διαπραγματεύτηκε την αμοιβή του προς τα πάνω.

Εκείνο που δεν γνωρίζω είναι εάν στην αμοιβή του αυτή περιλαμβάνονται και τα ταξίδια και γενικά, αυτά που λένε «έξοδα παραστάσεως», τα οποία έως τώρα τα εισέπραττε κανονικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...