Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Αλλαξοκωλιές Λοβερδου-Βορίδη .





Ο απίθανος Λοβέρδος, ο εκπρόσωπος του παλιού ΠΑΣΟΚ, το φιλαράκι της Νέας Δημοκρατίας τίναξε από νωρίς στον αέρα τη συζήτηση για την τροπολογία που έφερε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, προκειμένου να αποφασίζει η Εθνική Αντιπροσωπεία για την αριθμό των ιδιωτικών καναλιών.
Αφού ξεκίνησε να μιλάει και να λέει όσα και ο... Βορίδης αποδίδοντας του τα εύσημα , αφού απέδειξε ότι και το ΠΑΣΟΚ δίνει αγώνα για να σώσει τους καναλάρχες, έχασε τον έλεγχο. Πλήρως.

Τόλμησε να πει τον Νίκο Παππά χουντικό εντός Βουλής... Το πήγε όμως και ακόμη παραπέρα. Δεν το έφτασε να αποκαλέσει τον Παππά χουντικό. Χαρακτήρισε ολόκληρη την κυβέρνηση χουντική! Και είπε - μέσα στο παραλήρημά του - ότι η κυβέρνηση έχει κάνει τη Βουλή σαν αυτήν της Βόρειας Κορέας!

Ο υπουργός αντέδρασε, όπως ήταν φυσικό και, τότε, ο Λοβέρδος έχασε πλήρως τον έλεγχο. Σα να μην είναι βουλευτής, νομικός, πρώην υπουργός και μεγαλο-στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με ηγετικές μάλιστα φιλοδοξίες. Σα να είναι η απατημένη σύζυγος, το παιδάκι που του πήραν το παιχνίδι. Ούρλιαζε, χτυπιόταν, έβριζε... Ενας Λοβέρδος όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ. Και τον είδαμε σε αυτή την οικτρή κατάσταση, με αυτή την εμετική συμπεριφορά ΜΟΝΟ στην τροπολογία που πλήττει για πρώτη φορά στην ελληνική Ιστορία τα συμφέροντα των μεγαλο-καναλαρχών. Τυχαίο; Και ο άνθρωπος με ΑΥΤΗ τη συμπεριφορά, είπε ότι η κυβέρνηση είναι εχθρός της... δημοκρατίας ξεχνώντας  την δική του δημοκρατία. 
Και δε σταμάτησε εκεί.  Συνέχισε: έβρισε τον υπουργό επικρατείας αποκαλώντας τον, σε έξαλλη κατάσταση, "άσχετο". Είχε τόσο πολύ χάσει τον έλεγχο ο Λοβέρδος (είδες τι συμβαίνει όταν δεν έχεις επιχειρήματα, Ανδρέα -γελάνε τώρα μαζί σου και οι πέτρες!) που είπε αυτό το "άσχετος" καμιά δεκαριά φορές.

Ο Λοβέρδος έκανε αυτό που έκρινε ότι έπρεπε να κάνει... Ο λαός θα τον (ξανα)κρίνει μέσω της Νέας Δημοκρατίας.  Άντε τώρα στο φίλο σου τον Βορίδη να σου χτυπήσει την πλάτη. Ξεδιάντροποι σας βλέπουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...