Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Οι ...κουτσουλιές …προβλημάτισαν τον… μαλάκα. .



Σπάει κάθε ρεκόρ η μαλακία και η αφασία των κυβερνώντων. Πάρτε παράδειγμα τον κοσμοπολίτη υπουργό Αποστόλου, του
οποίου την αισθητική ενοχλούν οι κουτσουλιές των ωδικών πτηνών!
Την ώρα που οι αγρότες στα μπλόκα προχωρούν σε αποκλεισμούς δρόμων, ζητώντας την απόσυρση του σχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου προτιμά να ασχολείται με τον καθαρισμό των «ακαθαρσιών πτηνών» και όχι με τη λύση του σοβαρού αυτού προβλήματος!

Όπως φαίνεται, οι προτεραιότητες στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αυτές τις κρίσιμες ώρες κινούνται προς την κατεύθυνση αισθητικών παρεμβάσεων στο κτίριο του υπουργείου αφού με σημερινή απόφαση, ύστερα από εντολή του προϊστάμενου υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου, εγκρίθηκε το ποσό των 12.500 ευρώ για την «κάλυψη δαπάνης εργασιών αφαίρεσης, καθαρισμού, επανατοποθέτησης και συμπλήρωσης των προσόψεων, λόγω των ακαθαρσιών των πτηνών, που έχουν συσσωρευτεί εσωτερικά των πάνελ που είναι τοποθετημένα στην πρόσοψη και πλάγια του κτηρίου του Υπ.Α.Α.Τ επί της οδού Αχαρνών 2».
Στο πλαίσιο αυτό, με δεύτερη σημερινή απόφαση δίνονται επιπλέον 1.200 ευρώ αυτή την φορά για «την κάλυψη προμήθειας ηλεκτρονικής κλειδαριάς της γυάλινης πόρτας του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Μάρκου Μπόλαρη».

Διαβάστε εδώ την απόφαση για τις ακαθαρσίες των πτηνών

Δείτε εδώ την απόφαση για την ηλεκτρονική κλειδαριά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...