Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Αφού θέλετε με τον πρωθυπουργό να πάτε στο… Βερολίνο.




Από εκεί παίρνονται οι αποφάσεις.
Τελεσίγραφο των αγροτών: “Δεν μιλάμε με τον υπουργό αν δεν αποσυρθούν τα δύο νομοσχέδια ασφαλιστικό φορολογικό”  Συζητούμε μόνο με τον πρωθυπουργό και από μηδενική βάση , διαφορετικά από τη  παρασκευή κλείνουν την εθνική οδό  Αθηνών – Θεσσαλονίκης.
Η Φώτο είναι από την περσινή παρουσία του. Φέτος δεν προβλέπετε, αφού ήδη είναι πολιτικός κρατούμενος ένας  ….υπουργός.    
Ήταν να μην γίνει η αρχή και δοθεί το παρασύνθημα. Προειδοποιήσουν τόσες μέρες για κινητοποιήσεις την Τετάρτη. Έτσι κι έγινε. Πορεία με τα τρακτέρ από τα σημεία προσυγκέντρωσης, τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη και την Ανατολή, προς το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, πραγματοποιούν αυτή την ώρα αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού. Ραντεβού στα μπλόκα δίνει όλη η Ελλάδα….
Η συνάντηση διήρκεσε ελάχιστα λεπτά γιατί υπήρξε αυτό το πλαίσιο και οι εκπρόσωποι των αγροτών δεν δέχθηκαν να γίνει απλά ο κομιστής των θέσεων τους στον πρωθυπουργό αλλά να έχουν την διαβεβαίωσή του για την απόσυρση του επίμαχου νομοσχεδίου που πλήττει το εισόδημα και την επιβίωσή τους. Ο κλοιός γύρω από το πρώην νομαρχιακό κατάστημα κι έδρα της αντιπεριφέρειας σφίγγει και με ενισχύσεις αγροτών από την Ξάνθη ενώ εκεί από το πρωί βρίσκεται μια διμοιρία των ματ. Αυτή την στιγμή οι διαδηλωτές αγρότες καίνε λάστιχα και πετούν οργισμένοι αβγά ενώ ο υπουργός και τα στελέχη του όπως και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Ξάνθης παραμένουν στο εσωτερικό του κτηρίου χωρίς να αποφασίζουν την αποχώρησή τους γιατί το κλίμα είναι έκρυθμο…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...