Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Έφαγαν τα χημικά τους οι αγρότες.



Εάν δεν κατέβουν με τα τρακτέρ να οργώσουν την Αθήνα να μην περιμένουν απολύτως… ΤΙΠΟΤΑ. Θα έρθουν και χειρότερα και πάλι θα… κλαίνε.
Επεισόδια σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη έξω από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο όπου στις 7 το απόγευμα ηταν προγραμματισμένα τα εγκαίνια της Agrotica.
χιλιάδες αγρότες  πολιόρκησαν το Βελλίδειο και πολλοί επιχείρησαν να μπουν στον χώρο των εγκαινίων αλλά τους απώθησαν δυνάμεις των ΜΑΤ με χρήση χημικών. Τα εγκαίνια θα έκανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου οποίος τελικά δεν τα έκανε. Σύμφωνα με το star.gr  όλα ξεκίνησαν όταν οι υπεύθυνοι της έκθεσης AGROTICA, ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα στους αγρότες ότι δεν θα εγκαινιάσει την έκθεση ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αποστόλου.
Τότε οι εξαγριωμένοι αγρότες απάντησαν ότι θέλουν να εγκαινιάσουν εκείνοι την έκθεση και προσπάθησαν να μπουν στο Βελλίδειο. Οι αστυνομικοί τους έκαναν έλεγχο και τότε άρχισαν να σπρώχνονται και να δημιουργούνται επεισόδια και μάχες σώμα με σώμα.
Οι αγρότες έβγαλαν τις μαγκούρες, ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με την χρήση χημικών. Στην συνέχεια έπεσαν δυο μολότοφ και χειροβομβίδες. Μάλιστα ένα δέντρο πήρε φωτιά δίπλα στο Βελλίδειο από κάποια κροτίδα λάμψης.
Να σημειωθεί ότι στο σημείο βρισκόταν πάνω από 20.000 αγρότες από τον Έβρο και ολόκληρη την Μακεδονία, ενώ ο Λευκός Πύργος »βούλιαζε» από τα τρακτέρ.
Οι αγρότες προσπάθησαν να αναποδογυρίσουν και μια κλούβα των ΜΑΤ.













4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους επέστρεψαν τα χημικά που μας ταΐζουν

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ? ΠΕΡΕΥΡΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

δευτερη υποχωρηση των ΜΑΤ μεσα σε λιγα εικοσιτετραωρα...
εαν γινει μεγαλη κινητοποιηση στην αθηνα θα μπουκαρει ο κοσμος στη βουλη...
http://www.makeleio.gr/?p=532295

Ανώνυμος είπε...

....η χηνα το παραρτημα του λ.α.γ.Ο.Σ ο σχολιαστηs του ΤοΤου στο βοθροκαναλο του καταδικασμενου ΝΟΝΟΥ-ΜΙΖΑ πρωην γελωτοποιου Georg-Γκεοργκ-καρατζα-fairy-karatzafuhrer περιστεροκουτσουλισμενου κορτιζονουχου με τον καθετηρα..
Master Quiz:η χηνα λαδωμενη
η κλαψωμ@υνα βροχοπουλου
ο λ.α.γ.Ο.Σ μουρουνελαιολαδαs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...