Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ







Εάν δεν τους γκρεμίσουμε τώρα θα «δολοφονήσουν» και τα παιδιά μας. Είναι αδίστακτοι.  
Χιλιάδες είναι οι αγρότες που έχουν συγκεντρωθεί στο ελληνικό Κοινοβούλιο, με τις εικόνες να είναι πραγματικά εντυπωσιακές.
Οι αγρότες στέλνουν ένα σαφέστατο και ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση. Αυτό διότι η ατμόσφαιρα έξω από τη Βουλή είναι ενδεικτική!
Τα τρακτέρ κορνάρουν συνεχώς, οι αγρότες φωνάζουν όσο πιο δυνατά μπορούν!
 Με ελληνικές σημαίες στα χέρια και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο και το «Πότε θα κάνει ξαστεριά», κατευθύνονται από την Ομόνοια στο Σύνταγμα.



Στην πλατεία Συντάγματος έφτασαν τα 20 τρακτέρ από τη Νίκαια της Λάρισας.

Οι αγρότες που βρίσκονταν από νωρίς εκεί υποδέχθηκαν με καπνογόνα και χειροκροτήματα τα τρακτέρ, τα οποία βρίσκονται τώρα μπροστά από τη Βουλή, ενώ οι διαδηλωτές ζητούν τώρα από τις αρχές να επιτρέψουν στους συναδέλφους τους οι οποίοι έχουν αποκλειστεί στο Χαϊδάρι, να φτάσουν στο Σύνταγμα και να ενωθούν μαζί τους.

Συνεχώς καταφτάνουν στο κέντρο αγρότες από όλη την Ελλάδα, ενώ την τελευταία ώρα επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ κλειστή είναι η Συγγρού από το ύψος της Φραντζή, η Πειραιώς από την οδό Κολωνού και η Βασ. Σοφίας από το Χίλτον. 


 






Για να δείτε πόσο μετρά το εισπραττόμενο χρήμα από την βρωμοφασιστοκυβερνηση για το http://olympia.gr/ δεν υπάρχει καμία κινητοποίηση των αγροτών, αλλά θεματάκια τύπου Μενεγακη, η Σε ποιες τροφές βρίσκεται η αντιγηραντική ουσία που προλαμβάνει καρκίνο Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον! η Τι ψέματα λένε τα παιδιά σε κάθε ηλικία.
Οι αγρότες είναι ανύπαρκτοι. Παλιολαμόγια άξιος ο μισθός σας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...