Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Πάρε 800 λαθρο πρωί-πρωί και βλέπουμε το απόγευμα.



Χάος επικρατεί από νωρίς το πρωί στη Μυτιλήνη όπου καταφτάνουν συνεχώς βάρκες με μετανάστες από την Τουρκία, παρά το γεγονός ότι από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή η συμφωνία της Γείτονος με την ΕΕ!

Ήδη έχουν φτάσει περισσότεροι από 800 μετανάστες μέσα σε λίγες ώρες. Δύο στην προσπάθεια τους να βγουν στο νησί, πνίγηκαν!

Χάος και στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος»

Μετανάστες με πλαστά έγγραφα προσωρινής διαμονής βρέθηκαν σήμερα το πρωί στη Μυτιλήνη, κρατώντας το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» «κολλημένο» στο λιμάνι, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει δημοσιογράφος του τοπικού μέσου lesvosnews.gr.

Το γεμάτο πρόσφυγες και μετανάστες πλοίο, έπρεπε να έχει ήδη αναχωρήσει από το νησί χθες στις 4 το απόγευμα μεταφέροντας 2.400 μετανάστες στην Καβάλα και να επιστρέψει να πάρει άλλους τόσους. «Εν τω μεταξύ,  μετανάστες συνεχίζουν να έρχονται, διότι οι ροές εξ ανατολών δεν έχουν σταματήσει», επισημαίνει ο  Γιάννης Σινάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως από την πρωινή εκπομπή του «Mega» οι μετανάστες έφεραν επάνω τους πλαστές ροζ κάρτες, στην προσπάθειά τους να μείνουν παράνομα στην Ελλάδα. 

Αυτή είναι η εικόνα της 1ης μέρας εφαρμογής από την πλευρά της Τουρκίας της πρόσφατης συμφωνίας!!!Μιλάμε για το απόλυτο φιάσκο με το (ανύπαρκτο) ΝΑΤΟ σε ρόλο τροχονόμου των διακινητών. 11 εκατομμύρια απαθείς Έλληνες γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες του εθνικού ακρωτηριασμού που βρίσκεται προ των πυλών.










Από το http://www.xronometro.com/  Οι πρόσφυγες δεν επιβιβάζονται στα πλοία μέχρι να ανοίξει η Ειδομένη .

¨Αρνήθηκαν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να μπουν στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 

Μόλις 150 άτομα, κύρια πρόσφυγες από την Συρία δέχθηκαν να μπουν στο πλοίο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, από το σύνολο των 2.5000, προκειμένου να έρθουν στην Καβάλα και από εκεί να μεταβούν σε διάφορους χώρους φιλοξενίας στην Βόρεια Ελλάδα.

Οι υπόλοιποι αρνήθηκαν να μετακινηθούν από τη Μυτιλήνη, μέχρις ότου ανοίξουν τα σύνορα στην Ειδομένη. 

Ως εκ τούτου παραμένει άγνωστο πότε θα αναχωρήσει το πλοίο για Καβάλα, καθώς οι αρχές προσπαθούν να τους πείσουν να φύγουν έτσι ώστε να ξεκινήσει η εφαρμογή της συμφωνίας Ε.Ε. και Τουρκίας . Εν τω μεταξύ στο λιμάνι ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ έχουν έρθει δεκάδες λεωφορεία από την Ήπειρο προκειμένου να μεταφέρουν εκεί τους πρόσφυγες, τα οποία είναι σε κατάσταση αναμονής.¨
http://www.xronometro.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...