Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Αύριο είναι η μέρα του κουτόχορτου.



Ένα σαιτ που θεωρείται του ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει με δημοσίευμά του ότι η αυριανή συζήτηση στη Βουλή για την διαφθορά θα αποτελέσει νύχτα τρόμου για τον Σταύρο Ψυχάρη. Πρόκειται για το σάιτ periodista.gr γράφει: 
 "Ζούμε τις τελευταίες μέρες της παντοκρατορίας της διαπλοκής. Την Τρίτη που έρχεται θα πραγματοποιηθεί προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά. Θα έρθουν στο φως στοιχεία και θα ακουστούν ονόματα. Στην κορυφή της λίστας θα βρίσκεται το όνομα του Σταύρου Ψυχάρη, του πάλαι ποτέ πανίσχυρου εκδότη που ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις και που με όχημα τα έντυπα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη πραγματοποιούσε πολιτικούς εκβιασμούς, ζητούσε παραιτήσεις προέδρων κομμάτων και πρωθυπουργών, σπίλωνε συνειδήσεις και διεκπεραίωνε τα βρώμικα και εχθρικά για το λαό σχέδια της παρασιτικής ολιγαρχίας.

Η νύχτα της Τρίτης θα είναι μια νύχτα τρόμου για τον Σταυρο Ψυχάρη, τον άλλοτε πανίσχυρο εκδότη και καναλάρχη, τον πρώην Διοικητή του Αγίου Όρους, τον κουμπάρο των χουντικών υπουργών, τον ομοτράπεζο του Γλύξμπουργκ.

Την Τρίτη που έρχεται, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα αναφερθεί ονομαστικά στον Σταύρο Ψυχάρη, στον άνθρωπο που διώκεται ποινικά για το αδίκημα της απιστίας σχετικά με τα προσωπικά δάνεια που λάμβανε σε καιρούς ισχνών αγελάδων. Ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί στα τραπεζικά δάνεια που έλαβε ο εκδότης χωρίς τις απαραίτητες εγγυήσεις, αλλά και στα κενά που εμφανίζει το πόθεν έσχες του.

Τα τελευταία 24ωρα το πανελλήνιο ακούει τον επιθανάτιο ρόγχο της διαπλοκής. Τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ αφιερώνουν σελίδες για να χτυπήσουν την κυβέρνηση, για να εκβιάσουν πολιτικά την κυβέρνηση Τσίπρα ώστε να μην προχωρήσει στο οριστικό ξεδόντιασμα του παρασιτικού συμπλέγματος της διαπλοκής.

Οι εφημερίδες του ΔΟΛ, απαξιώνοντας την ίδια τη Δημοκρατία, κάνουν λόγο για... λασπομαχία στη Βουλή. Εννοούν βέβαια τα όσα θα ακουστούν για τον εκδότη, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να ρυθμίζει τις πολιτικές εξελίξεις σύμφωνα με τα συμφέροντά του. Την ίδια ώρα εκτοξεύουν την βρώμικη λάσπη τους δεξιά κι αριστερά.

Η τέλεια καταιγίδα έρχεται. Αυτή η κυβέρνηση, τα τρομερά μωρά του Μεγάρου Μαξίμου που πήραν στις πλάτες τους έναν ολόκληρο λαό, μία ολόκληρη χώρα, δεν έχουν λόγο να φοβούνται. Δεν εξαρτώνται από συμφέροντα. Ανέλαβαν την εξουσία για να οδηγήσουν τη χώρα σε έξοδο από την κρίση έχοντας ολόκληρο τον Τύπο, ολόκληρο το σύστημα της μιντιοκρατίας απέναντί τους. Δεν φοβούνται τις γάτες των Ιμαλαΐων και της χρυσές εφεδρείες εκείνων, οι αυτοκρατορίες των οποίων καταρρέουν.
 
Η νύχτα της Τρίτης θα είναι μια αληθινή νύχτα τρόμου για τον Ψυχάρη και τη διαπλοκή.” 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...