Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

“Πληρώνω” σε ένα ψεύτικο γερμανόδουλο κράτος είναι μια πράξη, και πράξη σημαίνει συνυπευθυνότητα και συναίνεση. Μην το ξεχνάτε .



Οι πλασματικές καταθέσεις σας στις συστημικές τράπεζες θα γίνουν δραχμές. 100 δις ευρώ θα γίνουν κατά “βήματα” δραχμές αποδίδοντας ένα τεράστιο κέρδος στις συστημικές τράπεζες, λόγω διαρκούς υποτίμησης. Πρόκειται για το σκάνδαλο του αιώνα.
Το πρόβλημα επιβαρύνεται α) από το γεγονός ότι τα δάνεια των τραπεζών θα τα πληρώσετε εσείς σε δραχμές, β) από την άνεση να αποδέχεσθε τα πάντα (σαν να τα γνωρίζατε ενώ δεν τα γνωρίζατε, γιατί κοιμάστε όρθιοι) αρκεί να βολεύεσθε σε κάποια θεσούλα ή να αισθάνεστε ότι για σήμερα τη γλυτώσατε και γ) από το βασικότερο όλων, ότι δεν μπορείτε να σκέπτεσθαι. Διαπιστώνουμε καθημερινά ότι οι περισσότεροι βλέπετε τα πάντα μόνο γκρίζα και αφήνετε τους άλλους από τα ΜΜΕ να σας μιλήσουν για τη πραγματικότητα, που μόνο αυτό δεν είναι.
“Πληρώνω” είναι μια πράξη και πράξη σημαίνει “ευθύνη”. Εσείς θα φταίτε επομένως για ότι συμβεί. Μη ρίξετε τα πάντα στους άλλους, αφού πλέον ξέρετε τι έρχεται. Δικαιολογία δεν θα υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...