Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Τι φωνάζεις ρε Βερύκιε; Πόνεσαν τα… αυτιά του… Αυτιά.



Εκατομμύρια ευρώ σκορπούν οι καναλάρχες στους τηλεαστέρες. Είναι τόσα πολλά που ακόμη και αδελφικός φίλος (όπως δηλώνει) του Κοντομηνά, Δήμος Βερρύκιος βγήκε έξω από τα ρούχα του και αποκαλύπτει στο περιοδικό People πόσα έδινε ο Κοντομηνάς στον Αυτιά!
«Σε ένα από αυτά τα βίντεο είπα στον Γιώργο Αυτιά πως την καρέκλα μου του την προσφέρω, όποια ώρα θέλει. Ξέρεις γιατί το έκανα; Γιατί είχα όλα τα στοιχεία. Ο αδελφικός μου φίλος Δημήτρης Κοντομηνάς, τινάζοντας εκείνη την εποχή τη μπάνκα στον αέρα, πήρε τον Αυτιά από τον ΑΝΤ1 και του έδινε ένα μισθό χιλιαπλάσιο από το δικό μου. Όταν ο Αυτιάς έπαιρνε 50.000 ευρώ το μήνα και εγώ 1.500, δεν μπορούσα να κάνω τον μαλάκα σε πράγματα που δεν μου άρεσαν και δεν συμφωνούσα.
“Πάρε και την καρέκλα, Γιώργο, και πάρε και τον Κοντομηνά σου!” λοιπόν σκέφτηκα. Εγώ δεν πήγα στον Αυτιά ούτε για τα λεφτά ούτε για τη δόξα. Πήγα να βοηθήσω για το ρεπορτάζ», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Μετά τις αποκαλύψεις του Δήμου αυτονόητα αναρωτιέται ο εγκεφαλικός θεατής πόσα παίρνει η… Μενεγάκη που όπως και να το κάνουμε δειχνει και λίγο βρακόβυζο.  Πάντως τον Κοντομηνά διάφορες φίρμες πρέπει να τον ανακηρύξουν Οσιο-Αγιος και χουβαρντάς με τους τηλεαστέρες. O Δημήτρης πρέπει να βγάζει πολύ εύκολα τα λεφτά για να τα δίνει με τόση άνεση. Και για να μην τον αδικούμε δεν είναι μόνο αυτός. Όλοι σχεδόν οι χρεοκοπημένοι καναλάρχες που λεηλάτησαν τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών στην διάρκεια της μεταπολίτευσης έκαναν ζάπλουτα κάτι τηλεσκουπίδια της συμφοράς σ΄ευτή εδώ την χρεοκοπημένη Κολομβία των Βαλκανίων. Υπάρχουν δε τηλεπερσόνες που απέκτησαν βίλες με θαλασσοδάνεια από άλλους χουβαρντάδες επιχειρηματίες που είχαν στην κατοχή τους και τράπεζες και έπρωχναν χρήμα με την σέσουλα. Αυτά τα τηλεσούργελα που υποδύονται ενίοτε και τους Εισαγγελείς δεν τους ακούμπησε κανείς. Περιέργως. Όπως επίσης και τους μεγαλοδημοσιογράφους που τα παντελόνιασαν από εμπόρους και μεσάζοντες οπλικών συστημάτων. Είναι να απορείς με την Δικαιοσύνη που είναι τυφλή όταν πρόκειται για τηλεπερσόνες πρώτης γραμμής τινες εκ των οποίων υποδύονται και τους έγκριτους πολιτικούς αναλυτές. Για να δούμε για πόσο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...