Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς; Που πας ρε Καραμητρο.



Παρ΄τ΄αυγό και κούρευτο.

Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί το νέο κόμμα της δεξιάς που θα είναι σε μοντέλο δεξιού...ΣΥΡΙΖΑ.
Το νέο κόμμα (με ανακυκλώσιμα υλικά) θα κινείται στο χώρο της λαϊκής δεξιάς, θα προβάλει εθνικά και πατριωτικά χαρακτηριστικά σε μια προσπάθεια να εκφράσει πολιτικά τον κόσμο που βρίσκεται μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής.
Οι πρωτεργάτες του νέου πολιτικού εγχειρήματος ποντάρουν, μάλιστα, στη στροφή της ΝΔ υπό την ηγεσία Μητσοτάκη στο χώρο του κέντρου και θεωρούν ότι θα υπάρξουν αρκετοί παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ που θα αναζητήσουν άλλη πολιτική στέγη, ενώ φιλοδοξούν να αποδυναμώσουν και τη Χρυσή Αυγή.
Για να "κλειδώσουν" την επιτυχία του νέου κόμματος οι έμπειροι πολιτικοί που το απαρτίζουν θα δώσουν έντονο αντιμνημονιακό χαρακτήρα καθώς θεωρούν ότι σήμερα η σύνθεση της σημερινής βουλής είναι κατά 90% μνημονιακή ενώ στην κοινωνία το αντμνημόνιο διατηρεί πολύ υψηλότερα ποσοστά που δεν εκφράζονται κοινοβουλευτικά.
Από την πλευρά της ΝΔ πάντως δεν δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς θεωρούν ότι η παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη σε θέση αντιπροέδρου θα συγκρατήσει αρκετούς από τους ψηφοφόρους στους οποίους στοχεύει το νέο σχήμα, ενώ θεωρούν τα πολιτικά πρόσωπα της πρωτοβουλίας "φθαρμένα"

ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ


Το μοντέλο του νέου κόμματος αποφασίστηκε να είναι σε στιλ ΣΥΡΙΖΑ υπό την έννοια ότι θα υπάρχει μια κοινή πολιτική ομπρέλα και κάτω από αυτή θα υπάρχουν διάφορες τάσεις που θα διατηρούν την αυτονομία τους.

Ποιοι όμως θα αποτελούν αυτό το νέο κόμμα;

Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Καρατζαφέρης με το ΛΑγΟΣ. Ο βετεράνος πολιτικός ξέμπλεξε με τις δικαστικές εκκρεμότητες που είχε και σήμερα σε εκδήλωση του κόμματός του στη Θεσσαλονίκη θα ανακοινώσει την "επανεκκίνηση του πατριωτικού χώρου"
- Ο Τάκης Μπαλτάκος πρώην γ.γρ. της κυβέρνησης Σαμαρά και στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού. Ο κ.Μπαλτάκος παλεύει εδώ και ένα χρόνο περίπου την ίδρυση κόμματος και είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των όσων συμφώνησαν να συμμετάσχουν στο νέο κόμμα.
-Ο Χρήστος Ζώης με το κόμμα του ΝΕΑ ΜΕΡΑ. Ο πρώην υπουργός ήδη έχει δώσει εντολή να ενεργοποιηθεί το γραφείο του στη Λάρισα όπου πολιτεύεται.
-Ο Βασίλης Καπερνάρος με το σχηματισμό "Ρίζες" που έχει ιδρύσει πρόσφατα.
- Ο Νίκος Νικολόπουλος με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο προσκλητήριο της λαϊκής δεξιάς.
-Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με το"Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης" (ΠΑΤΡΙΔΑ)
- Ο αντισυνταγματάρχης ε.α. Χρήστος Χριστίδης , πρόεδρος του κόμματος των αποστράτων που είχε κατέβει στις ευρωεκλογές και είναι ο μεσολαβητής ανάμεσα στους πολιτικούς του σχήματος και τους στρατιωτικούς.
Από το νέο κόμμα θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει συνεργασία και με το Φαήλο Κρανιδιώτη ο οποίος με το ύφος των απαντήσεων που έδωσε μετά τη διαγραφή του , φάνηκε ότι είναι έτοιμος για ένα επόμενο βήμα με νέο κόμμα αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν συμφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς.
Κρούση έχει γίνει και στον πρώην υπουργό κ.Βύρων Πολύδωρα που έχει το κόμμα ΕΠΑΛ, αλλά ο βετεράνος πολιτικός διατηρεί επιφυλάξεις σχετικά με την απήχηση του εγχειρήματος.

Με Γιώργο Καρατζαφέρη αρχηγό.

Οι συμμετέχοντες έχουν συμφωνήσει πως "πρώτος μεταξύ ίσων" θα είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης σαν ο μοναδικός εξ αυτών που έχει κατορθώσει με το δικό του κόμμα να εισέλθει στη βουλή. Ο ίδιος δηλώνει: Το βασικό μας σύνθημα είναι κλασικό "Η ισχύς εν τη ενώσει" Σχηματικά θα μπορούσα να το περιγράψω τηρουμένων των αναλογιών ως έναν ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς. Χωρίς εκπτώσεις, συμβιβασμούς και φτιασίδια. Όσοι πιστεύουν στο τρίπτυχο πατρίς-θρησκεία-οικογένεια είναι ευπρόσδεκτοι και απαραίτητοι"

Το όνομα

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το όνομα ωστόσο από αυτά που έχουν συζητηθεί ισχυρές πιθανότητες έχει το "Καθαροί Έλληνες' ενώ έπεσε στο τραπέζι και η ιδέα "Εθνικός Ορθόδοξος Συνασπισμός" (ΕΘΝΟΣ κάτι σαν το ΛΑΟΣ)




 Eδώ δείτε την «προφητεία» που κάναμε  πριν από τρία χρόνια.


Ο Καρατζαφέρης δημιουργεί τον… δεξιό ...ΣΥΡΙΖΑ;





14:12 Παρέμβαση Γιώργου Καρατζαφέρη ΚΑΙ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ από τον  Άδωνη.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ixnos πάντα μέσα πέφτεις. Για αυτό σε διαβάζω.

Ανώνυμος είπε...

ο Ζαφειροπουλος ειναι ?ο Μαρκατατος θα συμμετεχει ?Υστερα μπαινω και εγω

Ανώνυμος είπε...

Την επικοινωνια του ΛΑΟΣ ανελαβε ο Πανοs...
www.e-alitheia.gr/post/18597/
ο καταδικασμενοs πωλητηs κωλαγονων...τετοιο κλασιμο τετοιο χεσιμο τετοιο φτυσιμο στην φυγοστρατη αστρατευτη κουραδα στο μασονακι πλαστογραφο;;;ντροπη χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙ ΕΛΑΦΡΩΝ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ , ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ ......??

Ανώνυμος είπε...

Eδώ δείτε τα άρθρα που κάνατε πριν από αρκετά χρόνια.
Τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ του ΛΑΟΣ
http://ixnos.blogspot.gr/search?q=%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B7%CF%82&submit=search

Αυτό το κανάλι ποιανού ιδιοκτησίας είναι;
Οι παπατζίδες με τηλεπαιχνίδια απάτη μέσα στα σπίτια μας
https://www.youtube.com/watch?v=8cafm1Ktvmk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...