Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο της Ειδομένης ;



Σε δυσμενή κατάσταση βρίσκονται οι εμπορευματικές μεταφορές με δεδομένη την παράλυση του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας μετά την κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη από τους Λάθρο και της ανίκανης Κυβέρνησης να διαχειριστεί τους μόγγολους  καταληψίες. Είναι πρωτοφανές και εξοργιστικό μια χούφτα απρόσκλητοι ξυπόλητοι να κόβουν συγκοινωνίες , και οι κυβερνώντες αλλά και η δικαιοσύνη που κυνηγά μόνο τους ντόπιους Αγιαννηδες να είναι απλοί θεατές για να μην πούμε αβανταδόροι τους αφού τους παραχωρούν και τις κλινάμαξες για να γίνει ποιο άνετη η διαμονή τους.
Το γεγονός αυτό εκτινάσσει στα ύψη το κόστος μεταφοράς, καθιστώντας ναρκοπέδιο τις μεταφορές και τις εξαγωγές της χώρας λόγω του μεταναστευτικού μπλόκου στην Ειδομένη. Στελέχη του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά , υποστηρίζουν ότι το κλείσιμο της σιδηροδρομικής γραμμής κοστίζει περισσότερο στην εταιρεία, καθώς -όπως τόνισαν- το τρένο από τον Πειραιά είναι αναγκασμένο να χρησιμοποιεί εναλλακτική οδό μέσω Βουλγαρίας, ωστόσο αυτό που -όπως είπαν- τους ανησυχεί και τους προβληματίζει είναι ότι ο χρόνος παράδοσης των εμπορευμάτων μέσω της γειτονικής χώρας γίνεται με καθυστέρηση, καθώς η διαδρομή είναι μεγαλύτερη.
Μεγάλος χαμένος είναι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία όχι μόνο πληρώνει το μάρμαρο της αναδρομολόγησης των εμπορευμάτων μέσω Βουλγαρίας, αλλά κινδυνεύει να απομονωθεί και να χάσει τα όποια πλεονεκτήματα της είχε προσδώσει η συμφωνία με την COSCO, τη στιγμή που η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ πασχίζουν να την αναδείξουν σε φορέα εισόδου της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και να την κάνουν πιο ελκυστική στους ξένους επενδυτές.
Ο ΣΕΠ διακινεί με το τρένο περίπου 250 βαγόνια εμπορεύματα την εβδομάδα με προορισμό την κεντρική Ευρώπη και η εναλλακτική οδός μέσω Βουλγαρίας σημαίνει επιπλέον δύο ημέρες διαδρομή.
Άλλες εταιρείες σημειώνουν ότι πολλά εμπορεύματα που φθάνουν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με πλοία, φορτώνονται πλέον σε φορτηγά οχήματα για να προωθηθούν στους τελικούς προορισμούς τους προς την κεντρική Ευρώπη, καθώς δεν είναι εύκολη η εξεύρεση εμπορικού τρένου λόγω αυξημένης ζήτησης από το κλείσιμο της Ειδομένης.



Για τα σημερινά προβοκατόρικα κόλπα γράφει ο  Παππούς Νίκος Αρβανίτης
Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Που την είδαν ορισμένοι (τα πλείστα των κρατικοδίαιτων ΜΜΕ) την εισβολή Σκοπιανών αστυνομικών στο Ελληνικό έδαφος???
Μεταξύ των συνόρων όλων των χωρών, υπάρχει η λεγόμενη νεκρή ζώνη και στη πράξη, ούτε σε αυτήν "εισέβαλαν" οι Σκοπιανοί.
Όποιο βίντεο και αν δει κανείς, όποιες φωτογραφίες (με εξαίρεση τις φώτο προπαγάνδας 4-5 παιδιώ
ν εκτός του χώρου της σύγκρουσης στην Ειδομένη, ο κάθε καλόπιστος θα διαπιστώσει:
1.-- Ότι 250 περίπου ισλαμοτραμπούκοι, κατά παράβαση κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου (συμπεριλαμβανομένου και του δικαίου που αφορά πρόσφυγες) επιτέθηκαν στους Σκοπιανούς μπάτσους και άνοιξαν με σιδηροψαλίδες τα συρματολπάγματα, με ξεκάθαρο σκοπό, να περάσουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και με τον τσαμπουκά που δεν αρμόζει σε συμπεριφορά πρόσφυγα, τα σύνορα.
2.-- Σε όλη τη διάρκεια της απόπειρας ΕΙΣΒΟΛΗΣ λαθρομεταναστών, απουσιάζει παντελώς το Ελληνικό κράτος... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ σε ένα σημείο αναφοράς της παράνομης λαθρομετανάστευσης!!!
3.-- Οι Σκοπιανοί έριξαν καπνογόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης από το έδαφός τους στους τραμπούκους που διέσχισαν τη νεκρή ζώνη και έκοψαν σε 2-3 σημεία τα συρματοπλέγματα με σιδηροψάλιδα!!!
4.-- Λίγο πρι καταρρεύσει η κλειστή πόρτα της διόδου από τη βία των ισλαμοφασιστών, οι Σκοπιανοί εισήλθαν στη νεκρή ζώνη, ακριβώς μπροστά-κολλητά στα συρματοπλέγματά τους, πράξη εντελώς νόμιμη για να προστατεύσουν το έδαφός τους. Αν έμεναν μέσα από το συρματόπλεγμα, θα έχαναν τον έλεγχο της κατάστασης.
5.-- Αν οι Ελληνικές αρχές έκαναν τη δουλειά τους, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τις συμφωνίες που πρόσφατα υπόγραψε η συγκυβέρνηση των γελοίων ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ στις Βρυξέλλες, αυτή η ξεκάρφωτη και επικίνδυνη ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ τίποτα από όσα έγιναν σήμερα δεν θα είχε συμβεί.
6.-- Το να οδηγηθούμε σε έναν ΠΟΛΕΜΟ, οργανωμένα με δική μας επιλογή, έχει κάποιο νόημα και πιθανότητες επιτυχίας. Το να οδηγηθούμε σε ΠΟΛΕΜΟ από μια τεράστια προβοκάτσια και όργανα τους ισλαμοφασίστες, να είστε σίγουροι, ότι εγκάθετοι δια της τεχνητής ανυπαρξίας τους, θα μας οδηγήσουν και στον απόλυτο αφανισμό.
Ότι έχω να καταλογίσω για το σημερινό φιάσκο, το καταλογίζω μόνο στους εγκάθετους πουλημένους και δοσίλογους συγκυβερνήτες των Αθηνών.
Μην αβαντάρετε τους προδότες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...