Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Το Εβραϊκό στοιχείο της Αμερικής προτιμά την γερακίνα που θα αιματοκυλίσει τον Κόσμο;



Που το πάνε οι της AIPAC;
 Ποτέ στη σύγχρονη ιστορία της Αμερικής δεν έχει διεξαχθεί τόσο ολοκληρωτικός πόλεμος ακόμη και από δυτικά μέσα ενημέρωσης σε ένα υποψήφιο πρόεδρο, όσο στον Ντοναλτ Τραμπ. Ούτε τον Σαντάμ Χουσεΐν, ούτε ακόμη και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν δεν παρουσίαζε με τόσο μελανά χρώματα ο Τύπος όσο τον Trump. Είναι τόσο μεγάλη η φρενίτιδα των media και τόσο έντονος ο πανικός της ελίτ της Ουάσιγκτον που γίνεται πλέον σαφές ότι ο Trump, είτε είναι ο καλύτερος προεδρικός υποψήφιος μετά από τον JFK, είτε είναι η Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού! Η μεγάλη οργανωμένη επίθεση εναντίον του είναι μια σαφής απόδειξη ότι δεν είναι «δικός τους» υποψήφιος, αλλά ένας κατεξοχήν αουτσάιντερ – και όχι μόνο αυτό, αλλά ένας υποψήφιος αουτσάιντερ που μπορεί να κερδίσει, σε αντίθεση με τον Δημοκρατικό υποψήφιο Bernie Sanders, ο οποίος φαίνεται να μένει πίσω από το γεράκι του συστήματος Χίλαρι.
Η Εβραϊκη Huffington Post για έναν ολόκληρο μήνα ηταν σε μια ασταμάτητη αντι-Trump λειτουργία. Ανήρτησαν πάνω από 100 αρνητικά άρθρα για τον Trump σε μόλις δύο εβδομάδες. Ήταν πραγματικά εξαιρετικό - καθαρή προπαγάνδα. Πρέπει να έχω δει πάνω από εκατό άρθρα στην ίδια και σε άλλες συστημικές και αριστερές φωνές, που επιτίθενται στα... μαλλιά του Donald Trump.
Στη συνέχεια βρήκαν το «Ο Trump είναι ο Χίτλερ». Κλασσική μέθοδος της αριστεράς. Εντάξει, είπε ο Trump μερικά σκληρά πράγματα για τους Μεξικανούς και έθεσε θέμα περιορισμού των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ και έτσι έγινε επιτακτική ανάγκη το "Get Trump!"
Όμως, τους περισσότερους ανθρώπους δεν τους νοιάζει. Καταλαβαίνουν τι κάνει η ελίτ και έχουν δει αυτό το τέχνασμα να εφαρμόζεται εκατό φορές στο παρελθόν. Έτσι, το “Trump is Hitler” και τα περί «φασίστα» άρχισαν να πεθαίνουν.
Στη συνέχεια, υπάρχει ο παράγοντας Σόρος και η εμφάνιση της AIPAC (εβραϊκού λόμπι). Ο Σόρος, συναισθανόμενος τον κίνδυνο, αμόλησε τα κυνηγόσκυλα στην συγκέντρωση του Τραμπ στο Σικάγο, η οποία ακυρώθηκε (λόγω «ταραχών»). Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν η συγκέντρωση ακυρώθηκε όλοι σχεδόν στην Αριστερά - ακόμη και οι μετριοπαθείς - επευφημούσαν εγκρίνοντας τις σταλινικές μεθόδους του “shutting it down”. Τα περιστατικά απειλών κατά της ζωής του Τραμπ είναι πάρα πολλά. Ο ράπερ "Rick Ross" ζήτησε (!) την δολοφονία του, ενώ πρόσφατα, η αστυνομία συνέλαβε έναν 20χρονο που απειλούσε ότι θα βάλει βόμβα σε συγκέντρωση του Τραμπ στο Waterbury του Κονέκτικατ. Τα media, γενικώς, σίγησαν..

Ολόκληρο το ιστορικό του βρώμικου πολέμου ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...