Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Έχουμε την μοναδικότητα στον πλανήτη Γη.



Να κυβερνόμαστε από μια συμμορία και να επιβιώνουμε ως.. χώρα, αν και το χώρα είναι αδόκιμος όρος. Μάλλον ως  Ελλάς. Το τι συμβαίνει είναι άνευ περιγραφής .Χρειάζονται πολλοί τόμοι για να εξηγηθεί το τραγελαφικό αυτό φαινόμενο.
Η δήθεν  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. σπεύδει σε δείγμα καλής θέλησης προς τους ασύστολους τοκογλύφους να ψηφίσει τα πιο αντιλαϊκά μέτρα που έχει γνωρίσει ο τόπος για να διασφαλίσει την εύνοια του δόκτωρ Σόιμπλε και της κυρίας Μέρκελ παίρνοντας μέτρα κάβα, για ένα μελλοντικό μνημόνιο κάβα, και την ίδια ώρα δεν ανοίγει ρουθούνι.  
Η κυβέρνηση της... αριστεράς, η οποία είχε ήδη πάρα πολλούς λόγους να αισθάνεται με την... πλάτη στον τοίχο (ξεπούλημα των τραπεζών αντί πινακίου φακής, ασφαλιστικό, φορολογικό, παράδοση των κόκκινων δανείων στους γύπες των funds, υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων) αποδέχτηκε, ουσιαστικά, τα νέα μέτρα χωρίς καμία διαπραγμάτευση. Έπεσε στην παγίδα των εκβιασμών και φέρνει άρον άρον στη Βουλή τα καταστροφικά για το λαό μέτρα, με κλασικό παράδειγμα ότι θα ζούμε χωρίς στην ουσία σύνταξη. Ένα πακέτο τσιγάρα την μέρα θα αντιστοιχεί.
Παράλληλα έχει δεχθεί ρητά ότι τα μέτρα θα έχουν αυτόματο χαρακτήρα, όπως αξίωσαν απερίφραστα οι Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ. Ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή της στην ταφόπλακα του ελληνικού λαού με ένα κατάπτυστο φορολογικό νομοσχέδιο και ένα ασφαλιστικό «λαιμητόμο», που καταστρέφει κυριολεκτικά την αγορά.
Θα κόψει περαιτέρω μισθούς και επιδόματα, να οδηγήσει στην ανέχεια περισσότερους συνταξιούχους με νέο «ψαλίδι» σε συντάξεις και εφάπαξ, να αυξήσει τη φορολογία σε δεκάδες προϊόντα μέσω του ΦΠΑ στο 24% και να αυξήσει τη φορολογία στα καύσιμα, την στιγμή που ήδη εισπράττει το 70% της τιμής τους ως φόρο.
Κομμάτι – κομμάτι οι εκάστοτε κυβερνήσεις θα περνούν νέα μέτρα φτώχειας στον Ελληνικό λαό με νέα μνημόνια. Μια ο ένας και μια ο άλλος που θα τον κάνουν οι τοκογλύφοι Πρωθυπουργό, θα φορολογεί και θα απολύει κόσμο ενώ τα λεφτά των καταθέσεων κανείς τους δεν θα ψάξει να βρει σε ποιές τσέπες είναι, διότι ξέρει… και η Γαλλία ξέρει… και η Ιταλία ξέρει… και οι άλλοι ξέρουν αφού πάνω από τριάντα εκατομμύρια πήγαν για πλύση εγκέφαλου από τα Μ.Μ.Ε . Δείτε εδω  30.000.000 ευρώ για... πλύση εγκεφάλου.
Mε τα μνημόνια που υπέγραψαν και τα οποία αποδέχτηκε η κυβέρνηση  των προδοτών ενώ έλεγε ότι θα τα σχίσει ενώ  αυτό δεν γίνεται από μια ξενόδουλη κυβέρνηση  αφού η περιουσία της Ελλάδας έχει δεσμευθεί. Μια παροδική έξοδος από το ευρώ έχει νόημα. Ποιός θα κάνει τη συμφωνία; O Κούλης με τον Άδωνι;
Ο Κουλης είναι μέχρι τον λαιμό στην γερμανική  λάσπη  όπως μπορείτε να δείτε για παράδειγμα εδώ Διπλά-δίπλα τα Οικοπεδα Μαρέβας Μητσοτάκη και Χριστοφοράκου #Fygete και ο αδωνης είναι τελείως για τα μπάζα .
Στοίχημα ότι τα τσιράκια τους (οικονομολόγοι “ΑΕΙ” και δημοσιογράφοι) θα σας πουν πως τα δημοσιονομικά προβλήματα ξεπεράστηκαν και ότι πλέον πάμε για την ανάπτυξη. Παραμύθια και  τα δύο. Δεν έκαναν τίποτα και ούτε θα κάνουν.
Ο δήθεν υπουργός άμυνας με την αναμπουμπούλα αυτή βουβά  παρέδωσε το Αιγαίο στη Τουρκία με τη περιβόητη συμφωνία με το ΝΑΤΟ για τον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών και αφού χάριν αυτής οι Τούρκοι πολίτες μπαίνουν στην ΕΕ με την ανοχή της “κυβέρνησης” και με τελικό αποτέλεσμα την εποίκηση της δικής μας χώρας, τα Τουρκικά σκάφη και αεροπλάνα παραβιάζουν συνέχεια τα Ελληνικά δικαιώματα στο Αιγαίο, και  ο κύριος αυτός ντύθηκε ΟΥΚ με κάποια στολή παραλλαγής που βρήκε από το Μοναστηράκι, γελοιοποιώντας το στράτευμα, επιδεικνύοντας διεθνώς τη τριτοκοσμικότητα της Ελλάδας, και φωνάζοντας με τρόπο τα κοράκια (επενδυτές της αρπαχτής) να έλθουν για φαγητό αρχίζοντας το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας μέσω του στρατιωτικού ΤΑΙΠΕΔ, εξαφανίζοντας  τις εγγυήσεις των Ταμείων των Στρατιωτικών.
Σε καμία χώρα του κόσμου που επιθυμείται ανάπτυξη δεν γίνονται αυτά τα ΤσιπροΚαμμένα καραγκιοζηλίκια ούτε οι επενδυτές έχουν κατευθείαν συζητήσεις με τους κυβερνώντες για να μη πέφτουν μίζες με το κόλπο της δημιουργίας εταιρειών με συμμετέχοντες από Ελλάδα ή εξ ανταλλαγής με εταιρεία από άλλη χώρα με μηδενικό κεφάλαιο. Βλέπε Παναμά.



 Eαν διαβάσατε το πόστ δώρο αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...