Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Νηστικό αρκούδι- «blogger» δεν ποστάρει ευνοϊκά. .



Από τις λίστες των διαφημίσεων που δημοσίευσαν οι τράπεζες σχετικά με τη διαφήμιση στα ΜΜΕ σκάνε λαδώματα – διαφήμιση σε blogs.  Η πιο περίεργη υπόθεση αφορά την Attica Bank που έδωσε σε διαφήμιση πολύ λιγότερα χρήματα από τις άλλες τράπεζες για το 2015. Ο γνωστός από την εμπλοκή του σε κύκλωμα που οδήγησε στην προφυλάκιση τον Τάκη Μουσά (ο οποίος διαχειριζόταν τα διαφημιστικά κονδύλια της Attica) σε σύνολο 1,84 εκατ που δαπάνησε για το 2015 η Attica bank σε διαφημίσεις ο Μαυρίκος έλαβε 131,5 χιλ ευρώ! Για παράδειγμα, ο ΔΟΛ έλαβε 92,7 χιλ ευρώ, η Καθημερινή 60.802 ευρώ και η Real 100 χιλ ευρώ.
Είναι προφανές ότι όποιος είχε κολλητό τον άνθρωπο που επηρέαζε τα διαφημιστικά μπάτζετ έπαιρνε ότι ζητούσε! Επίσης τα ποσά που έπαιρναν διάφορα ανύπαρκτα σε επισκεψιμότητα  sites και εταιρείες που είχαν φτιάξει με διαφορετικά ονόματα κάποιοι... πονηροί και έπαιρναν διαφήμιση ξεχωριστά για τις εταιρείες αυτές αλλά έμπαιναν στην τσέπη ενός μόνο προσώπου είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Για την δωροδοκία της  Attica Bank  πατήστε εδώ για να δείτε τον κατόλογο

NEWSIT… ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ…  ΖΗΣΗΣ…  ΖΟΥΓΚΛΑΣ…  ΜΠΟΝΙΟΣ (koyrdisto portokali)…  ΚΑΠΙΤΑΛ.GR…  ΜΑΚΕΛΕΙΟ… ΜΑΥΡΙΚΟΣ...  Είναι μερικά από τα καλόπαιδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...