Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Θα μετακυλήσει την αύξηση 1% του Φ.Π..Α στους πελάτες;

Τι κι αν η Ελλάδα βυθίζεται στην κρίση; Το πιο γνωστό beach bar της Μυκόνου στην Ψαρού έκανε επένδυση 1,5 εκ. ευρώ προκειμένου να εξοπλιστεί με 300 νέες υπερπολυτελείς ξαπλώστρες! 
Ο επιχειρηματίας του Nammos Ζαννής Φραντζέσκος προσέθεσε στον εξοπλισμό του διάσημου beach bar ξαπλώστρες -Riviera Sunbed της εταιρίας Seora-εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες από μαόνι και ατσάλι κορυφαίας ποιότητας, που έχουν σχεδιαστεί από τον Έλληνα αρχιτέκτονα Αντώνη Λογοθέτη. Η ξαπλώστρα μόνη της κοστίζει 2.800 ευρώ, ενώ 1.000 ευρώ κοστίζει το στρώμα της ιταλικής εταιρείας που τη συνοδεύει. Το παζλ συμπληρώνει η ομπρέλα της φίρμας Tuuci από το Μαϊάμι, με κόστος 1.200 ευρώ. 
Πόσο κοστίζει για τους πελάτες το σετ από δύο ξαπλώστρες και μία ομπρέλα; 60ευρώ και οι ιδιοκτήτες είναι βέβαιοι πως θα κάνουν άμεσα απόσβεση της επένδυσής τους. Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο μαγαζί την περσινή σεζόν, από Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο, ανοίχτηκαν 36.000 φιάλες εκλεκτής γαλλικής σαμπάνιας, δηλαδή 300 μπουκάλια μέσο όρο την ημέρα!


ΞΑΦΝΙΚΟΣ «ΘΑΝΑΤΟΣ» ΣΕ 73 ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ: Κατήργησαν νύχτα τις φοροαπαλλαγές! Δείτε τι άλλαξε ξαφνικά και… σιωπηρά (πίνακες)


Στοιχεία-σοκ για την οικονομία: Οι Έλληνες δεν έχουν ούτε για γάλα…

 

Και…. σαλόνι ομορφιάς στον νέο καταυλισμό κοντά στην Ειδομένη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...