Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Ο “γενίτσαρος” ΚΟΤΖΙΑΣ …νομιμοποιεί αλυτρωτικό χάρτη, λόγω ….μαλακίας;Καμία αντίδραση από τον Ξεφτιλισμένο Κοτζιά που πόζαρε κιόλας μπροστά στον «πειραγμένο» αλυτρωτικό χάρτη.
 Από τότε που ξεκίνησε η οικονομική κρίση κανείς δεν ασχολείται με τα εθνικά θέματα. Οι Τούρκοι κόβουν βόλτες ανενόχλητοι στο Αιγαίο….τους, οι Σκοπιανοί πετούν με ελικόπτερα πάνω από τη βόρεια Ελλάδα και σηκώνουν αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και οι Αλβανοί μπήκαν στο παιχνίδι της πρόκλησης με χάρτες που αμφισβητούν περιοχές της Ελλάδας. Το θράσος των τελευταίων δεν έχει όρια καθώς, πέρα από τους γραφικούς εθνικιστές Αλβανούς και τους τσάμιδες, ακόμα και η αλβανική κυβέρνηση προκαλεί την Ελλάδα με χάρτες της Αλβανίας στους οποίους προλαμβάνονται ελληνικά εδάφη!
Ένας από αυτούς μάλιστα κοσμεί το γραφείο του… Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα που ελπίζει να γίνει γενίτσαρος.
Ο Έλληνας;  υπουργός Εξωτερικών  Κοτζιάς επισκέφθηκε την Τρίτη την Αλβανία και αφού αποδοκιμάστηκε εντόνως από τσάμιδες  ο… γενίτσαρος  τον κάλεσε στο πρωθυπουργικό γραφείο ή αλλιώς «αίθουσα των χαρτών».
Στη φωτογραφία από την επίσημη συνάντηση Κοτζιά-Ράμα δεσπόζει ένας... περίεργος χάρτης με την Αλβανία και εδάφη που ανήκουν στην Ελλάδα. Όπως ενημέρωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Favebook η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην "Αίθουσα των Χαρτών", η οποία διακοσμείται με ανάλογους χάρτες.
Εξαιρετικά ενδιαφέρουν είναι το γεγονός ότι την ανάρτηση της φωτογραφίας στο Facebook του Έντι Ράμα ακολούθησε παροξυσμός σχολίων σχετικά με τους χάρτες και τα πραγματικά όρια της Αλβανίας.
Δεν αναρωτήθηκε ο αρχιμαλάκας τι χάρτης ήταν αυτός; Δεν παραξενεύτηκε με τις ελληνικές περιοχές που περιελάμβανε; Γιατί δεν αντέδρασε; Γιατί δεν ρώτησε τον Αλβανό πρωθυπουργό παρά επιδόθηκε σε φιλικά χαμόγελα μπροστά στους φωτογράφους;
Επισημαίνουμε ότι στην ίδια αίθουσα είχε συναντηθεί με τον Έντι Ράμα και ο γνωστός ανθέλληνας Ευάγγελος Βενιζέλος. Ούτε τότε φυσικά είχε υπάρξει κάποια αντίδραση.
Πώς είναι δυνατόν ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας να συνομιλεί και να χασκογελά με τον Αλβανό πρωθυπουργό κάτω από έναν χάρτη στο οποίο αμφισβητούνται ελληνικά εδάφη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...