Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Θέλουν να συλλάβουν τον Θωμαΐδη του ΣΚΑΙ.



Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν αυτή την στιγμή καθώς όσοι παρακολουθούσαν ΣΚΑΙ είχαν την δυνατότητα να δουν την επιχείρηση σύλληψης του δημοσιογράφου, Κυριάκου Θωμαϊδη.
Είχε προηγηθεί μήνυση η οποία είχε κατατεθεί εις βάρος του για το περιεχόμενο της εκπομπής «Δίκη στον Σκαι» από την ΠΑΕ Ολυμπιακό…
Στο κτίριο του ΣΚΑΪ βρίσκεται η εισαγγελέας που ορίστηκε να εκτελέσει τη σύλληψη του δημοσιογράφου, Κυριάκου Θωμαΐδη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ύστερα από καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός,
Άνδρες της ασφάλειας βρίσκονται έξω από τις εγκαταστάσεις του Σκαϊ προκειμένου να τον συλλάβουν .
Οι άνδρες της ασφάλειας πλησίασαν τον Κυριάκο Θωμαΐδη βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του και του είπαν πως σκοπεύουν να τον συλλάβουν, με τον ίδιο να απαντά πως περιμένει ένταλμα. Στη συνέχεια μπήκε στο κτίριο του Σκαϊ.
Έξω από το κτίριο έφτασε η εισαγγελέας κα. Γκαμηλιέρη μαζί με το ένταλμα και μετά από λίγα λεπτά μπήκε στο κτίριο για να προχωρήσει στη σύλληψη.
Όμηρος παραμένει στον ΣΚΑΪ ο παρουσιαστής της εκπομπής ΔΙΚΗ, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, αφού δεν του επέδειξαν το ένταλμα το οποίο έπρεπε να φέρουν οι αστυνομικοί και ως εκ τούτου αρνήθηκε να τους ακολουθήσει.  


Τι πραγματικά συνέβη μετά τα μεσάνυχτα στον Κυριάκο Θωμαΐδη



2.37 Αυτή την στιγμή αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ η εισαγγελέας αφού δεν κατάφερε να βρει τον εξαφανισμένο Θωμαΐδη για να του επιδώσει το ένταλμα. Καλά κρασιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...