Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Είναι δυνατόν οι Έλληνες να μην έχουν μια στάλα ανδρισμού, ηθικής και αξιοπρέπειας;



Γερμανική αστυνομία αρχίζει να κάνει ελέγχους σε ελληνικούς δρόμους όπου ζητούν ταυτότητες των Ελλήνων πολιτών.
Σύμφωνα με καταγγελία από τη Σάμο συγκεκριμένη πολίτης επιβεβαίωσε ότι από το ξενοδοχείο στην Κερβέλη Σάμου και στην διασταύρωση με τον κεντρικό δρόμο Ποσειδωνίου Παλαιοκάστρου υπήρξε μπλόκο από την γερμανική αστυνομία. Τις πέταξαν φώτα προβολείς για να τη σταματήσει με το αυτοκίνητό της και αφού της ζήτησαν την ταυτότητά της έκαναν έλεγχο.
Η συγκεκριμένη Ελληνίδα σταμάτησε για έλεγχο γιατί πίστευε ότι ήταν η Ελληνική Τροχαία. Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις ποιός τους έδωσε το δικαίωμα έλεγχου στους Ελληνικούς δρόμους.

Πολίτης του νησιού πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία της Σάμου και του απαντήσανε ότι πιθανότητα είναι η «Frontex» που όμως ΔΕΝ έχει τέτοια δικαιώματα για Έλληνες πολίτες ! Επίσημη κατοχή λοιπόν και με όπλα! Πιθανότατα να έχουνε πάρει εντολές!

Το σύνταγμα έχει καταλυθεί σύμφωνα με τον δημιουργό του συντάγματος τον καθηγητή συνταγματικού δικαίου τον Γιώργο Κασιματη. Για αυτό  δεν έχει κανένα δικαίωμα βάση του συντάγματος (άρθρο 120 παρ 4 ) , ούτε η κατοχική αστυνομία να κάνει ελέγχους , πόσο μάλλον η γερμανική σε Ελληνικό έδαφος και σε Έλληνες πολίτες. Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε τραγικό σημείο , να κάνουν οι κατοχικές δυνάμεις  ελέγχους σε Έλληνες πολίτες. Όλα αυτά εξαιτίας των προδοτών ,που κατέλυσαν το Ελληνικό σύνταγμα ψήφισαν τα παράνομα μνημόνια, και παραχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία, οδηγώντας με δόλο στην σκλαβιά το Ελληνικό έθνος....
Τελικά υπάρχει φιλότιμο , υπάρχει ανδρισμός ;Υπάρχουν Έλληνες; H υπάρχουν μόνον αυτές οι θλιβερές μορφές ζωής οι νεοραγιάδες, οι οποίοι παραμένουν θεατές στον ίδιο τους τον αφανισμό. Θεατές στις αυτοκτονίες, στα ορφανά παιδιά των Ελλήνων που άδικα αυτοκτόνησαν  εξαιτίας των προδοτών και των παράνομων μνημονίων. Θεατές στους άστεγους, στους ανέργους, στους αδικημένους. Θεατές και στους βιασμούς των γυναικών από τους εισβολείς. Έχει άλλο να φτάσετε πιο χαμηλά ραγιάδες;  Έλεος επιτέλους λίγο ανδρισμό λίγο αξιοπρέπεια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...