Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Μην το ξεχάσετε αυτό το καλόπαιδο.



Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία του 46χρονου Αλβανού ο οποίος συνελήφθη στις 2-6-2016 στη Δραπετσώνα κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον: 
(επ) HAJDERAJ (ον) SHPETIM του AHMET και της SANIE , γεννηθέντα στις 12-2-1970 στην Αλβανία 
Ο δράστης συνήθιζε να κινείται με ποδήλατο, αναζητούσε τα θύματά του στους δρόμους της Καλλιθέας και της Δραπετσώνας. Προφασιζόταν πως είναι οικογενειακός φίλος, ξεμονάχιαζε τα κορίτσια και ασελγούσε σε βάρος τους. 
Ο 46χρονος ενεργούσε κυρίως πρωινές ώρες κατά την διάρκεια της προσέλευσης των μαθητών στα σχολεία και προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 13 έως 15 ετών. Σε μία μάλιστα περίπτωση αφαίρεσε από μαθήτρια και το κινητό της τηλέφωνο. Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος 27 ανήλικων μαθητριών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα, σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.
Για την σύλληψή του είχε σημάνει «κόκκινος συναγερμός» στην ΕΛ.ΑΣ. Τον 46χρονο εντόπισαν στην Δραπετσώνα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στις 2 Ιουνίου και μάλιστα προσπάθησε να διαφύγει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...