Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Κάηκε …ζωντανός ο Μαυρίκος.




Έλα ρε…Πόσα Πόρσε Καγιέν έχουν πάρει φωτιά έτσι για πλάκα; Iσως να είναι και το μοναδικό στην Ευρώπη.
Ο γνωστός εκδότης Τάκης Μαυρίκος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο άνδρας που κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο πήρε φωτιά εν κινήσει στην Αττική Οδό, στο ύψος του Νεου Ηρακλείου.

To αυτοκίνητο του κινείτο στο ρεύμα προς Ελευσίνα, όταν για άγνωστο λόγο, πήρε φωτιά και ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ταυτοποιηθεί το αυτοκίνητο του, ενώ στο σημείο σπεύδει η σύζυγος του, η οποία ενημερώθηκε και επιβεβαίωσε ότι με το τζιπ μάρκας Porche Cayenne, το οποίος της ανήκει, αποχώρησε ο εκδότης το πρωί από το σπίτι τους...
Την εκδοχή να είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο βόμβα μικρής ισχύος, ώστε να προειδοποιηθεί ή ενδεχομένως ακόμα και να δολοφονηθεί ο εκδότης... Τάκης Μαυρίκος, εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛΑΣ. Την εκδοχή αυτή έρχονται να ενισχύσουν μια σειρά από αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι ακολουθούσαν το αυτοκίνητο του άτυχου εκδότη και είδαν με τα μάτια τους έκρηξη που προήλθε από τον κινητήρα του αυτοκινήτου! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τροχαία αποκλείει σε κάθε περίπτωση το ενδεχόμενο να μην είχε χρόνο ώστε να προλάβει να βγει από το αυτοκίνητό του ο Μαυρίκος σε περίπτωση μια απλής πυρκαγιάς και αυτό έρχεται να ενισχύσει το σενάριο της έκρηξης είτε από τοποθέτηση βόμβας είτε από κάποια αιτία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σημείο βρίσκεται, εκτός από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, του τμήματος Εκβιαστών και Ανθρωποκτονιών! Το όχημα είναι κατεστραμμένο από τη φωτιά αλλά το υπόλοιπο αμάξωμα δεν φαίνεται παραμορφωμένο από σύγκρουση.
Το γεγονός αυτό ωθεί τις ανακριτικές αρχές να αναζητήσουν αλλού (πέραν της σύγκρουσης δηλαδή) τα αίτια της ανάφλεξης, η οποία ήταν και ξαφνική όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Αττικής Οδού.



Ο οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητο για να βγεί, αλλά μάταια αφού μυστηριωδώς οι πόρτες του πολυτελούς  Cayenne είχαν μπλοκαριστεί από άγνωστη αιτία (οι πόρτες εσωτερικά ανοίγουν μηχανικά και όχι ηλεκτρονικά, οπότε και βραχυκύκλωμα να είχε γίνει έπρεπε να τις ανοίξει κανονικά) και δεν μπορούσε να τις ανοίξει.
Παρότι διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να σπεύσουν σε βοήθεια ήταν αργά, αφού ούτε αυτοί μπορούσαν να ανοίξουν τις πόρτες. Η φωτιά είχε επεκταθεί και ο Π.Μαυρίκος, κάηκε ζωντανός.








1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες. Κι ομως αδερφε μου με ενα απλο ψαξιμο εχουν μπουρλοτιασει πολλα δεν το περιμενα ουτε εγω.

https://www.youtube.com/watch?v=UxDDwzzSzAw
https://www.youtube.com/results?search_query=porsche+Cayenne+burned&nohtml5=False

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...