Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Επιτέλους και μια λογική δικαστική απόφαση.



Ποινή φυλάκισης 111 χρόνων αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας για τον 52χρόνο δάσκαλο ο οποίος ασέλγησε σε βάρος 8 μαθητριών Δημοτικού σε σχολείο τοπικής κοινότητας του δήμου Τρικκαίων, όπου υπηρετούσε. Στον 53χρονο σάτυρο επιβλήθηκε η ποινή των 111 χρόνων (εκτιτέα 25 έτη) για τα αδικήματα της αποπλάνησης και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια σε βάρος οκτώ παιδιών, μαθητών του σχολείου, με το κατηγορητήριο κακουργηματικών πράξεων «της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατ 'εξακολούθηση και κατά συρροή και της κατάχρησης ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή

Ο 52χρονος που είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο μετά από σχετικές καταγγελίες, είχε προφυλακιστεί μετά την απολογία του και σήμερα, 7 Ιουνίου οδηγήθηκε στις φυλακές για την έκτιση του …υπολοίπου της ποινής του. Όση δεν προλάβει στον πάνω, θα την εκτίσει… στον κάτω κόσμο.

Από πλευράς γονέων δε θέλησε κανείς να μιλήσει, μόνο που στο τέλος που περίμεναν υπομονετικά την απόφαση, δήλωσαν ικανοποιημένοι ως προς την απόφαση της δικαιοσύνης, ενώ είναι δύσκολο να επαναφέρουν την ψυχολογία των παιδιών τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...