Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Εμείς το είπαμε. Κάποια στιγμή θα την δούμε πρωθυπουργό…..




Γιατί κρατεί σταθερή γραμμή. Δεν βάζει νερό στο κρασί της. Έχει ανάγκη ο τόπος από σταθερούς και ας είναι σε μερικά … λάθος. Όλοι είμαστε ….ένα λάθος.  

Με πανό συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μνήμης των 218 θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στο Δίστομο αντιπροσωπεία της Πλεύσης Ελευθερίας με επικεφαλής τους Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ραχήλ Μακρή, Γιάννη Σταθά και Κώστα Ζηκογιάννη.

Στη μετάβαση προς το μνημείο των πεσόντων πορεύτηκαν με το πανό των Γερμανών Ακτιβιστών "ΑΚ Δίστομο", που ενεργοποιούνται για την εκτέλεση της δικαστικής απόφασης, με την οποία δικαιώνονται τα θύματα του Διστόμου και υποχρεώνεται το γερμανικό κράτος να καταβάλει τις οφειλόμενες αποζημιώσεις.

Όταν ο Γερμανοτσολιας πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, πέρασε μπροστά από το πανό, ακούστηκαν συνθήματα για ….γερμανοτσολιάδες.
 Η Ζ. Κωνσταντοπούλου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ZΩΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥς ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ???????? ΡΕ Α Ι ΣΙΧΤΙΡ

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα ζει λαθραία, και εσύ με τους ..λάθρο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή θα μας επιβάλλει ολόκληρο το Μπαγκλαντές

Ανώνυμος είπε...

Μην ψηφίζετε αριστερά κόμματα. Είναι ως επί το πλείστον τουρκογενείς, αλβανογενείς, σλαβογενείς και γενικά αλλοδαποί στην καταγωγή. Για παράδειγμα, ο Τσίπρας είναι αλβανοτσάμης από την Λουψίστα. Η σημερινή κατάπτωση του Ελληνισμού είναι εν μέρει συνέπεια της πλεύσης προς την κρατικοδίαιτη αναρχία η οποία έχει τις ρίζες της στην Αριστερά και στο Κέντρο. Βέβαια και η Δεξιά ακολούθησε το ίδιο μονοπάτι και τελικά κατέληξε να γίνει ψευτο-Δεξιά. Γενικά επιλέξτε μικρά πατριωτικά κόμματα ώστε ν' ακουστούν οι πατριωτικές φωνές. Ευτυχώς, υπάρχει το Internet και μπορεί κανείς να μάθει ποια είναι αυτά και τις θέσεις τους σε όλα τα πράγματα που απασχολούν τον τόπο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...