Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Μια Φώτο όλα τα λεφτά.



Τι είναι αυτό που φλέγετε κάτω από το αυτοκίνητο του Μαυρίκου στο οδόστρωμα;

Oι ειδικοί  στην ερώτηση «πως μπορεί να τυλιχτεί στις φλόγες ένα αυτοκίνητο», λένε.  Η πρώτη εκδοχή, σε ότι αφορά σε κατασκευαστικό πρόβλημα,  η Porsche είχε προχωρήσει σε ανάκληση της Cayenne που αφορούσε σε ένα clip από το πεντάλ των φρένων. Δεν είχε να κάνει με κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς. Κάτι τέτοιο στην περίπτωση της Cayenne δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν καθώς η μάρκα στη μοναδική ανάκληση που έχει προχωρήσει αφορούσε 409.677 Cayenne, μοντέλα ετών 2011 μέχρι και 2016 με πιθανό πρόβλημα την πιθανή εκτόπιση ενός clip από το πεντάλ των φρένων.
Η δεύτερη εκδοχή αφορά στα παρακάτω και μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε μοντέλο και όχι μόνο στην Porsche Cayenne. Για παράδειγμα στην περίπτωση που έχει τοποθετηθεί γκάζι και υπάρχει διαρροή καυσίμου, σε επαφή με καλώδια (π.χ. να έχει τοποθετηθεί συναγερμός) που έχουν φαγωθεί ή βγάζουν σπινθήρες ακόμα και σε επαφή του ελαστικού με το θόλο.




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καθιερώνετε σιγά –σιγά. Οι λογαριασμοί θα λύνονται στην ..Αττική οδό.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεις να εχεις βενζινη και υγραεριο μαζι τοποθετουν ειδικο διακοπτη επιλογεα. Το ζητημα ειναι οτι ακουστηκε ενας πολυ δυνατος κροτος/εκρηξη. Απο οσα θυμαμαι σε μια εκπομπη για τοποθετηση υγραεριου, τοποθετουν δυο ασφαλιστικα/εξαεριστικα. Το πρωτο εκτονωνεται αμεσα σε περιπτωση συγκρουσης ενω το δευτερο εχει μια μεγαλυτερη χρονικη καθυστερηση, τα οποια σου παρεχουν ενα χρονο ασφαλειας για διαφυγη περιπου εικοσι λεπτα πριν εκραγει το αυτοκινητο. Συγκρουση δεν υπηρχε και καποιοι ανεφεραν οτι παρεμεινε σε εκεινο το σημειο το αμαξι περιπου δυο ωρες.
Οποτε κατι αλλο συνεβη.

Ανώνυμος είπε...

Μην το ψάχνετε. Τον τύπο τον έφαγαν για παραδειγματισμό. Το μήνυμα ήδη εστάλει. Σκάστε και κολυμπάτε.

Ανώνυμος είπε...

θα προέβαινε σε συμπληρωματική κατάθεση, δίνοντας στοιχεία για υποθέσεις χρηματισμού που αφορούσαν ανθρώπους του δημοσίου και πολιτικά πρόσωπα.
Aπο εκεί προέρχεται και το δολοφονικό χτύπημα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...