Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Μαζέψτε τον λίγο, γιατί έρχονται ..φάπες .Στον δρόμο είναι.



Ο Κατρούγκαλος εξομοίωσε τις συγκεντρώσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με τις αντισυγκεντρώσεις ακροδεξιών τη δεκαετία του '60. Όπως είπε «οι αντισυγκεντρώσεις καμιά σχέση δεν έχουν με την Αριστερά. Αυτοί που σκότωσαν τον Λαμπράκη, είπε, δεν ήταν Αριστεροί»! Εκανε λόγο για «τραμπουκισμούς μικρών ομάδων» που όπως υποστήριξε θέλουν να ματαιώσουν το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. «Αυτό το άνοιγμα στην κοινωνία μικρές ομάδες προσπάθησαν να το ματαιώσουν. Εμείς θα συνεχίσομε χωρίς να φοβόμαστε τραμπουκισμούς αυτών των μικρών ομάδων. Γι’ αυτό ανοιγόμαστε στην κοινωνία γιατί είμαστε η ελπίδα της κοινωνίας και ένα πολιτικό σύστημα διαφορετικό και για μια επιστροφή σε συνθήκες που δεν θάναι αυτές της μιζέριας μετά από έξι χρόνια». είπε.
Απαντώντας σε ερώτηση ανέφερε ότι πρέπει «Να ξεχωρίσαμε όμως τον ψόγο που δίνουν οι πολίτες αβίαστα και οι συγκεκριμένες ομάδες είτε τραμπούκων οι ανθρώπων που νομίζουν ότι παίζουν την επανάσταση στο πλαίσιο της μικρής μιζέριας των 5-6 ατόμων».
Σε συνέντευξή του στην Real News, αρνήθηκε ότι θα περικοπεί ο 13ος και 14ος μισθός, υποστηρίζοντας ότι οι δανειστές δεν ζήτησαν κάτι τέτοιο. Περνώντας στην αντεπίθεση απέδωσε τις σχετικές πληροφορίες σε «γκεμπελική κατασκευή ειδήσεων από το σύστημα διαπλοκής των ΜΜΕ». Όπως είπε αποτελεί «δείγμα πανικού όσων νόμιζαν ότι θα παραμείνουν αιώνιοι ζιγκολό της κυβερνητικής εξουσίας - με το αζημίωτο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...