Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Τώρα που φωνάζετε ζώα, είναι αργά.





Το ίδιο θα πάθουν πολλοί, σε πολλές περιοχές της χώρας.
Με άγριες διαθέσεις υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Μόριας το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, στη λαϊκή συνέλευση που έκαναν στο χωριό τους, για να δουν πως θα αντιμετωπίσουν την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, εξαιτίας των μεταναστών που βρίσκονται στο Κέντρο Κράτησης και την παραβατικότητα που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός θα πρέπει να έζησε την πιο εφιαλτική ημέρα της ζωής του, αφού οι κάτοικοι της Μόριας, εκτός του ότι τον περιέλουσαν μα ακατονόμαστες βρισιές, τον προπηλάκισαν και λίγο έλειψε να χειροδικήσουν εναντίον του, αφού ξέσπαγαν με γροθιές επάνω στο τραπέζι που καθόταν, για να μην τον δείρουν.
Οι Μοριανοί τον θεωρούν υπεύθυνο για την κατάσταση που έχει περιέλθει το χωριό τους, αφού όπως έλεγαν αυτός είναι μόνο για να παίρνει βραβεία και τους έχει αφήσει στο έλεος του Θεού.
Φράσεις είσαι πούστης να πας να γαμηθείς και άλλα κοσμητικά,  καθώς και … «Σκλαβωμένη Μόρια», «Κοινότητα Πακιστάν – Αφγανιστάν» «Κινδυνεύουν οι ζωές μας» και άλλες βαριές κουβέντες που δεν γράφονται έβγαιναν από τα σπλάχνα των οργισμένων κατοίκων της Μόριας, ενώ σε πολλές περιπτώσεις του έλεγαν να σηκωθεί και να φύγει.
Χαρακτηριστική ήταν η αγανάκτηση ενός κτηνοτρόφου της περιοχής, του οποίου οι μετανάστες κλέβουν καθημερινά τα ζώα του, ενώ αυτός κάνει βάρδιες με την καραμπίνα του, για να προστατέψει την περιουσία του.
Ο 83χρονος κτηνοτρόφος πέταξε μπροστά στο Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό ένα κεφάλι από αρνί, λέγοντάς του να το πάρει να το μαγειρέψει για να φάει, ενώ τον απείλησε ευθέως, ότι αν σε μία βδομάδα δεν δώσει λύσεις στο θέμα, θα πάει στο Δημαρχείο και θα τους κάψει όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...