Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Μην πιέζετε τον ποταμίσιο, γιατί δεν ξέρετε τι μπορεί να σας προκύψει.



Είναι παιδί του γερο-Μητσοτάκη οπότε ξέρει τι λέει. Το Μητσοτακέϊκο έχει φακελώσει τους πάντες για να το κάνει χρήση σε ένθετο χρόνο.
Επίθεση στην κυβέρνηση για τα «μπρος-πίσω» της κυβέρνησης σχετικά με τη διάταξη για τις offshore υπουργών εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης λέγοντας ότι «η διάταξη είναι ή προϊόν πονηρής επεξεργασίας ή είναι προϊόν ασχετοσύνης».
Κάλεσε, δε, την κυβέρνηση είτε να επιμείνει στην αρχική διάταξη είτε να ζητήσει συγγνώμη.
Αναρωτήθηκε, δε, «και η «Αυγή» που έγραψε ότι η κυβέρνηση είναι offside όργανο της αντιπολίτευσης;».
Η τοποθέτηση του κ. Θεοδωράκη προκάλεσε την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα.
Στη δευτερολογία του, ο πρωθυπουργός επέκρινε τον επικεφαλής του Ποταμιού ότι προστατεύει τη ΝΔ.
Απαντώντας στον κ. Τσίπρα, ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε: Εσείς έχετε στο επιτελείο σας ανθρώπους του Άκη Τσοχατζόπουλου που έχουν κλέψει πολιτικό χρήμα.
Η αναφορά αυτή του κ. Θεοδωράκη προκάλεσε αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και την ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Όταν ξανάρχισε η συνεδρίαση, ο κ. Θεοδωράκης έλαβε και πάλι το λόγο.
Ξαφνιάζομαι που κάποιοι εκπλήσσονται από μια αλήθεια. Και αυτή η αλήθεια είναι ότι οι βασικότεροι συνεργάτες του Ακη Τσοχατζόπουλου που σήμερα είναι στη φυλακή είτε είναι σε υπουργικές θέσεις σήμερα είτε είναι στο γραφείο του πρωθυπουργού»
είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού επιμένοντας στις απόψεις που είχε διατυπώσει λίγα λεπτά πριν από το βήμα της Βουλής.
«Κύριε Θεοδωράκη εφόσον δεν λέτε κάτι συγκεκριμένο θα ζητήσω να διαγραφεί από τα πρακτικά και αυτή η δήλωσή σας και η προηγούμενη» είπε η προεδρεύουσα της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου παρεμβαίνοντας.
Στη συνέχεια της συζήτησης το λόγο έλαβε ο πρωθυπουργός. «Του ζήτησα να πει ονόματα. Εκείνος όμως επέμεινε. Αυτό είναι συκοφαντία», είπε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε: Κύριε Θεοδωράκη δεν έχω να πω τίποτ’ άλλο, λυπάμαι πάρα πολύ.




Πρόσεξε μην έχεις την τύχη τους, γιατί το έχει η καρέκλα του υπουργού εθνικής αμύνης. Την τραβούν οι μίζες από το πόδι, και συνήθως βγαίνουν όταν κάποιος την αποχωριστεί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΤΑΞΕΙ; ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ 2.000 ΑΡΧΑΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.
ΕΣΥ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΡΦΩΣΩ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΑ.
ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...