Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Brexit : Οι τρεις μονάδες δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ . Αλλοιώνετε πανεύκολα.




Δεν είδαν τι έγινε στην Αυστρία με την …επιστολική ψήφο ;
Σημαντική διαφορά υπέρ του Brexit ενόψει του δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου παρουσιάζεται εδώ και δύο εβδομάδες στη Βρετανία. Δηλαδή, έχουν αυξηθεί κατά πολύ όσοι  υποστηρίζουν την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείο από την Ευρωπαική Ένωση. Αναλυτικά, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα ευρήματα της  πρόσφατης δημοσκόπησης από την εφημερίδα «Observer» και την «Opinium», η αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ έχει λάβει νέα ώθηση, περνώντας μπροστά από όσους υποστηρίζουν την παραμονή της χώρας, με τη διαφορά να βρίσκεται πλέον στις τρεις μονάδες. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενήργησε το Opinium μέσω Διαδικτύου όπου συμμετείχαν 2.007 ενήλικες και διεξήχθη το διάστημα μεταξύ 31ης Μαΐου και 3ης Ιουνίου, το 43% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι σκοπεύει να ψηφίσει υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στους κόλπους της Ε.Ε., ενώ το 41% δήλωσε ότι προτίθεται να ψηφίσει υπέρ του Brexit. Πιο συγκεκριμένα, οι «Brexiters» βρίσκονται τώρα στο 43%, ενώ το 41% δηλώνουν ότι υποστηρίζουν την παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ένωση. Τα αποτελέσματα που δόθηκαν στις 30-5-2016 στη δημοσιότητα από την εταιρεία δημοσκοπήσεων ICM, αιφνιδίασαν τους επενδυτές και οδήγησαν σε πτώση τη στερλίνα.   Μια τηλεφωνική δημοσκόπηση που διενεργήθκε για λογαριασμό της εφημερίδας Guardian έδειξε ότι το 45% των ψηφοφόρων τάσσεται υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ το 42% θα ψηφίσει υπέρ της παραμονής.   Οι τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις έδιναν μέχρι τώρα σχεδόν όλες τους άνετο προβάδισμα στο στρατόπεδο της «Παραμονής» στην ΕΕ.    
 Μια προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, στις 16 Μαΐου, έδειξε ότι η «Παραμονή» προηγείτο της «Εξόδου» με διαφορά οκτώ μονάδων. Η 23η Ιουνίου είναι μια ανάσα κοντά και ο παλμός του κόσμου της Βρετανίας δείχνει να χτυπά ηρωικά προς την έξοδο αρκεί βέβαια να το τολμήσει πράγμα όμως που το θεωρούμε ακατόρθωτο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους τρομοκρατουν οτι προηγειται το Brexit για συσπειρωση για να πανε να ψηφισουν τα χαχολια που ειναι κατα της εξοδου.

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς και τους τρομοκρατούν με το Brexit για να πάνε να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής στην ΕΕ...
Οι ναζιστικές καταβολές της ΕΕ των Βρυξελλών...

http://www.relay-of-life.org/gr/

http://www.relay-of-life.org/gr/chapter.html

Οι Ναζί ιδρυτές της ΕΕ
https://www.youtube.com/watch?v=oFE1p6LgkSQ


Ανώνυμος είπε...

Τον διαβασες;

στάθηκε ιδιαίτερα στη νέα τάξη πραγμάτων, που όπως σημείωσε, διαμορφώνεται, και πρόσθεσε ότι «για να υπάρξει ειρήνη πρέπει να αφήσεις το παρελθόν να σβήσει, να πας σε μια καινούρια περίοδο, να μπεις σε έναν καινούριο κόσμο».

και πρόσθεσε « Είμαι ευτυχής που είμαι εδώ και βλέπω αυτή την ανάπτυξη και βεβαίως αυτή την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας. Διότι όχι πάντοτε η γη είναι εκείνη η οποία φέρνει πλούτο αλλά η ανθρώπινη δυνατότητα. Γιατί θα έλεγα ότι οι χώρες μας έχουν περισσότερο ιστορία παρά γεωγραφία».

http://www.pronews.gr/portal/20160605/elliniki-politiki/2/synantisi-toy-ptd-prokopi-paylopoyloy-me-ton-proin-proedro-toy-israil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...