Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

Δεν θέλουν το Brexit, γιατί θα χάσουν το φαγοπότι με τα κονδύλια.Δηλαδή πριν την Ε.Ε δεν υπήρχε ….έρευνα; Τελικά φαίνετε με το χρήμα τους κρατούν όλους τους «επιστήμονες»  από τους όρχεις.
Δεκατρείς Βρετανοί Νομπελίστες προειδοποίησαν σήμερα ότι μια αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα έθετε σε κίνδυνο την επιστημονική έρευνα στη χώρα.
Σε επιστολή τους προς την εφημερίδα The Daily Telegraph οι επιστήμονες εκτιμούν ότι «η προοπτική της απώλειας της χρηματοδότησης εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνιστά σημαντικό κίνδυνο για την επιστημονική έρευνα» στη Βρετανία.
«Η επιστήμη τρέφει την ευημερία μας, το σύστημα υγείας, την ικανότητά μας να καινοτομούμε και την οικονομική ανάπτυξή μας» τονίζουν οι επιστήμονες, μεταξύ των οποίων είναι ο φυσικός Πίτερ Χιγκς (βραβεύτηκε με το Νόμπελ το 2013) και ο βιοχημικός Πολ Νερς (βραβείο Νόμπελ το 2001).
«Οι διαβεβαιώσεις εκείνων που τάσσονται υπέρ του Brexit ότι το υπουργείο Οικονομικών θα καλύψει το κενό (σ.σ. της χρηματοδότησης) είναι αφελείς», συνεχίζουν, επισημαίνοντας ότι το ποσοστό του βρετανικού ΑΕΠ που προορίζεται για την έρευνα βρίσκεται ήδη «πολύ κάτω από τον μέσο όρο των χωρών της ΕΕ και του ΟΟΣΑ».
Μια νέα δημοσκόπηση του ινστιτούτου ORB που διενεργήθηκε για τη διαδικτυακή εφημερίδα The Independent δείχνει ότι το 55% των Βρετανών τάσσεται υπέρ του Brexit και μόνο το 45% θα ψήφιζε υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ. ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ. ΧΩΡΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Ε. ΠΟΙΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ..??
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!

Ανώνυμος είπε...

BREXIT αμέσως και του χρόνου εθνικιστικές κυβερνήσεις σε Αυστρία,Γαλλία,Ολλανδία.Να τους μπει το αγγούρι καλα...

Ανώνυμος είπε...

Μηπως αυτο επιθυμουν τελικα οι Πεφωτισμενοι? Μηπως αυτος ειναι ο αυτοσκοπος τους? Μια Ευρωπη εθνικιστικη αυταρχικη μια ηνωμενη Ευρωπαικη συγχρονη χουντα δηλαδη. Ποσο αληθεια θα τους βολευε ενα τετοιο ενδεχομενο? Αλλο που δεν θα ηθελαν οι Δυναστες των λαων.

Ανώνυμος είπε...

Εθνικιστική σημαίνει Δημοκρατία.
Το μοναδικό κόμμα που δήθεν είναι εθνικιστικό και ελέγχεται απο τους Πεφωτισμένους είναι το Ναζιστικό της Ουκρανίας.Το έβγαλε το Βατικανό μέσω Σαηεντολογιας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...