Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

GAY PRIDE : Βάλε και εσύ ένα πούστη στην «μηχανή» σου



Μπόμπολας, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Αμερικανική και Ισραηλινή Πρεσβεία χέρι-χέρι με την ΑΝΤΑΡCIA και λοιπούς πρακτορίσκους... Να δεις που οι παιδόφιλοι, θα μας πουν και παιδοφιλόφοβους...




Η συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος ολοκληρώνεται με την πορεία του Athens Pride στο Σύνταγμα. Στόχος της διοργάνωσης είναι να καταπολεμήσει τις διακρίσεις σε βάρος ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών, αμφιφυλόφιλων και τρανς και να μεγιστοποιήσει την ορατότητά τους, προωθώντας τα δικαιώματά τους.
«Ήταν δέσμευσή μας και θέσαμε υπό την αιγίδα μας το Athens Pride, γιατί το αντιλαμβανόμαστε ως γιορτή ελευθερίας. Στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε πολίτη που υφίσταται διακρίσεις. Είναι μια διοργάνωση που επιβεβαιώνει στην πράξη ότι στην πόλη που ζούμε έχουμε όλοι ίσες υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα απέναντι στους νόμους – έχουμε όλοι δικαίωμα στη διαφορετικότητα», ανέφερε στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Στην Πλατεία Κλαυθμώνος παρέστησαν μεταξύ άλλων και η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.



20 νεκροί και 42 τραυματίες από μακελειό σε γκέι κλαμπ στο Ορλάντο (Video)

 

Νόμιμη η σεξουαλική συνεύρεση ανθρώπων με ζώα, αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά! Ζήτω η κτηνοβασία! Νέα νίκη των ανθρώπινων δικαιωμάτων!


Γερμανικό δικαστήριο αναγνώρισε ως νόμιμη την ισλαμική παιδεραστία!



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε να τον παίρνουμε όλοι ομαδικά μπας και δει άσπρη μέρα ο κωλος μας.

Ανώνυμος είπε...

Αγρια κοντρα...trelokouneli.blogspot.gr/2009/08/blog-post_4540.html
''Κουσουρια εχουμε ολοι μαs''www.10percent.gr/old/issues/200506/03.html
Εξαλλοs ο Βαλλιανατοs!santo-rinios.blogspot.com/2011/04/blog-post_8401.html
οι μεγαλοκοπελεs του σανοπωλααααα....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...