Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Nigel Farage στο Ευρωκοινοβούλιο: «Μετατρέπετε την Ελλάδα σε ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ χώρα»!




Καταπέλτης κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης παραμονές του Βρετανικού Δημοψηφίσματος για παραμονή ή αποχώρηση από την Ε.Ε. ο γνωστός σε εμάς τους Έλληνες Βρετανός Ευρωβουλευτής κ Nigel Farage (UKIP).
Αναφέρθηκε και πάλι στην Ελλάδα δηλώνοντας ότι η ίδια η ΕΕ δημιούργησε πρόβλημα στην Ελλάδα και στον εαυτό της όταν δέχτηκε την Ελλάδα στο ευρώ τη στιγμή που η χώρα ΔΕΝ ήταν έτοιμη να μπει στο κοινό νόμισμα.
Επιμένοντας στη θέση του ότι η Βρετανία πρέπει να αποχωρήσει από την Ε.Ε. O γνωστός μας Βρετανός Ευρωβουλευτής κατηγόρησε ευθέως την Ε.Ε. δηλώνοντας κατηγορηματικά:
«Τι κάνατε με την Ελλάδα; Την δεχθήκατε στο ευρώ και τώρα την καταδικάζετε βήμα-βήμα να πάει για νέο μνημόνιο ίσως μέσα στον ερχόμενο Ιούλιο και για να διατηρήσετε τη συνοχή σας μετατρέπετε την Ελλάδα σε ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ χώρα. Ντροπή σας.»
Φροντίσατε, εντελώς ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ, με «coup d’εtat» δηλαδή πραξικοπηματικά να ανατρέψετε δύο δημοκρατικά εκλεγμένους Πρωθυπουργούς στην Ελλάδα και την Ιταλία και να τους αντικαταστήσατε με δύο άτομα που υπήρξαν στελέχη της Goldman Sachs…




«Σπείρατε μόνοι σας το σπόρο της αυτοκαταστροφής σας…»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ....Ν.3.wmv
Ο ΦΑΡΑΝΤΖ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!!!
...την κιμπουτσαινα του γαιδουροσανοπωλη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...