Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Τώρα ενδιαφέρεται για την Μυτιλήνη, μετά θα ασχοληθεί με εσάς.



Τι φωνάζετε ρε παιδιά; Oι ΔΙΚΟΙ σας, σας γράφουν στα.. δικά τους. Εσείς δεν είσαστε που σπεύδατε να καλωσορίσετε τους  λάθρο για …να σας σώσουν; Tώρα να τα ..λουστείτε. Το παρήγορο για εσάς είναι ότι μπορεί όπως λένε  να πάρετε το νόμπελ… μαλακίας.

Σε έντονα δραματικό τόνο είναι η επιστολή των ξενοδόχων της Λέσβου προς τους υπουργούς της κυβέρνησης, η οποία κοινοποιείται και στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Σε αυτή, οι ξενοδόχοι του νησιού δίνουν μία εικόνα πλήρους κατάρρευσης του τουρισμού κάνοντας λόγο για μειώσεις στις πτήσεις τσάρτερ, και για πληρότητες ξενοδοχείων που έχουν πέσει στο -80% με -90% «πλήττοντας Απασχόληση, Κατανάλωση, Τζίρους».
Ταυτόχρονα τονίζουν ότι «οι εκκλήσεις μας, γραπτές, προφορικές και με παραστάσεις μας στην Αθήνα – αναπάντητες οι περισσότερες – δεν απέδωσαν», και ζητούν να ληφθούν έκτακτα μέτρα.
Η επιστολή απευθύνεται στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Δραγασάκη, Στον υπουργό Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη, στους υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών, Ανάπτυξης, στην αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, στον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα ΕΣΠΑ, και στους υπουργούς Εργασίας, Πολιτισμού, Μεταφορών και Ναυτιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...