Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

"Διατάσει" τον Τσίπρα ο Τσαβούσογλου… να παρανομήσει.



 «Ζητήσαμε την άμεση έκδοση των οκτώ προδοτών οι οποίοι έχουν καταφύγει με ελικόπτερο στην Ελλάδα» αναφέρει σε μήνυμά του στο «twitter» ο σκατότουρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Ρε γελοίε ισλαμιστή εμείς προς το παρόν ανήκουμε στην Ε.Ε που απαγορεύει την έκδοση ατόμων σε χώρες που ενδέχεται έστω να τους καταδικάσουν εις θάνατον, και ο ποιο γελοίος πρωθυπουργός σου βιάστηκε να αφήσει  ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επαναφοράς της θανατικής ποινής,  στην συνέντευξη τύπου απάντησε σε ερώτηση αν τίθεται θέμα επιβολής της θανατικής ποινής για αυτούς που αποπειράθηκαν να επιβάλουν στρατιωτικό πραξικόπημα.
«Η ποινή του θανάτου έχει αφαιρεθεί από το τουρκικό νομικό σύστημα» είπε ο κ. Γιλντιρίμ, αλλά τόνισε πως το απόγευμα θα συνέλθει η εθνοσυνέλευση για τις εξελίξεις μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, για να λάβει αποφάσεις «ως προς το αν θα γίνουν νομικές ρυθμίσεις. Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση μαζί με τους ηγέτες των υπόλοιπων κομμάτων».

Η φρεγάτα Γιαβούζ του τουρκικού στόλου γνωστή από το ρόλο της στα Ίμια -ήταν ναυαρχίδα των Τούρκων- έχει πέσει στα χέρια πραξικοπηματιών στον ναύσταθμο του Γκιολτσούκ!
Σύμφωνα με το militaire.gr, και με κάθε επιφύλαξη, οι στασιαστές κρατούν όμηρο τον Αρχηγό Στόλου του τουρκικού ναυτικού! Η κατάσταση είναι έκρυθμη.
Το γεγονός ότι μια φρεγάτα ελέγχεται από πιστούς στους πραξικοπηματίες αξιωματικούς δείχνει ότι το θέμα της εκτροπής στην Τουρκία δεν έχει ακόμη τελειώσει.




Περίπου 3.000 αξιωματικοί έχουν συλληφθεί και όλα αυτά γιατί; Για να παραμείνει στην θέση του ο έμμεσος  δολοφόνος  χιλιάδων αθώων, στην Ευρώπη και την μέση ανατολή, που θα αναβαπτιστεί και ως προστάτης των  ..δημοκρατικών αξιών .



Νεώτερα αναφέρουν πως μέχρι στιγμής έχουν σκοτωθεί «δημοκρατικά» 104 πραξικοπηματίες που τους βάφτισαν τρομοκράτες για να γλυτώσουν τις ποινικές συνέπειες μιας εν ψυχρώ δολοφονίας... .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...