Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Άλλο υποψήφιος καναλάρχης, και άλλο νυν μαλάκας.



Γιατί να πετάξει ρε Λίλα τα τριάντα χιλιαρικάκια; Yπήρχε περίπτωση να μπόρεση να μπει στην πλειοδοσία για τις κωλοσυχνότητες; Άλλο να είσαι πολιτικάντης, και άλλο ο μαλάκας του Παππά. Στον χοντρό μπορείς να προσάψεις τα πάντα, έκτος από κακή διαχείριση του χρήματος του.

Ο φάκελος του Καρατζαφέρη


Και πώς θα απολαμβάνει ο λαός τον μεστό λόγο του Γιώργου Καρατζαφέρη; Δεν ξέρω ποια εκδοχή ισχύει για το ΑΡΤ TV του Καρατζαφέρη, αλλά όλες μου φαίνονται φαιδρές
Διαβάζω λοιπόν: «φάκελος για το ΑΡΤ TV απορρίφθηκε με την αιτιολογία της έλλειψης του σχετικού παραβόλου των 30.000 ευρώ». Δηλαδή, το κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη δεν μπήκε στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες επειδή ο φάκελος που κατέθεσε δεν είχε παράβολο (το οποίο είναι μια βασική προϋπόθεση συμμετοχής).
Αυτό, λοιπόν, μου κάνει τρομερή εντύπωση. Το γεγονός ότι κάποιος αποφασίζει να καταθέσει έναν φάκελο τόσο ελλιπή που να του λείπει έως και το παράβολο. Τριάντα χιλιάδες ευρώ παράβολο είναι να μου πεις, λίγα δεν τα λες. Όχι βεβαίως, αλλά κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας θες ν’ ανοίξεις, που πας βρε άνθρωπε αν δεν έχεις τριάντα ψωρο-χιλιάδες ευρώ; Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική έκανε φάκελο και τι έχει στο μυαλό του.
Μήπως αυτός ο άνθρωπος θέλει να εντυπωσιάσει τα πλήθη; Σκέφτεται ας πούμε ότι καταθέτει κι εκείνος φάκελο για το καναλάκι του, να τον δούμε να τον θαυμάσουμε να πούμε ότι είναι δυνατός παίκτης;
Μήπως θέλει να εξαπατήσει, σκεπτόμενος κουτοπόνηρα ότι μπορεί να μην πάρουν χαμπάρι ότι του λείπουν βασικά προσόντα για να γίνει καναλάρχης της προκοπής; Ή μήπως σκέφτεται ότι θα βρει κάποιον να παραβλέψει τις ελλείψεις του φακέλου του με το αζημίωτο;
Μήπως ελπίζει ότι θα τα καταφέρει, γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όπως λένε; Μήπως το έχει δει και λίγο μεταφυσικά και προσεύχεται στο Θεό να γίνει κάτι, ένα θαύμα ας πούμε, και να δεχτούν τη συμμετοχή του;
Κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας θες ν’ ανοίξεις, που πας βρε άνθρωπε αν δεν έχεις τριάντα ψωρο-χιλιάδες ευρώ; Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική έκανε φάκελο και τι έχει στο μυαλό του
Μήπως είναι τελείως προχειράντζα; Κατέθεσε φάκελο για τηλεοπτική άδεια με την προχειρότητα που πας αδιάβαστος να δώσεις εξετάσεις; Λες: θα πάω να γράψω ότι μου κατέβει στο κεφάλι, τι έχω να χάσω; Τα κάνουμε κάτι τέτοια στη φυλή μας, κατά κόρον τα κάνουμε. Ανοίγει θέση για δουλειά, για υποτροφία, για οτιδήποτε και λέμε, ας την κάνω την αίτηση και ό, τι γίνει. Μπορεί να μην έχω ούτε ένα προσόν απ’ αυτά που ζητάνε, αλλά εγώ θα στείλω την αίτησή μου, ποτέ δεν ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς σ’ αυτή τη χώρα έχει τύχει πολλές φορές να επιλέγουν τους ακατάλληλους για μια θέση.
Μήπως, τέλος, ο άνθρωπος πραγματικά πιστεύει ότι έχει τα προσόντα να μπει στο διαγωνισμό; Βλέπει το μικρό του κανάλι και λέει «τι φοβερό κανάλι έχω, πάμε για πανελλαδική εμβέλεια γιατί το αξίζουμε»; Μήπως είναι τόσο αποπροσανατολισμένος απ’ την πραγματικότητα;
Δεν ξέρω ποια εκδοχή ισχύει για το ΑΡΤ TV του Καρατζαφέρη, αλλά όλες μου φαίνονται φαιδρές. Και όλες μου φαίνονται όψεις του ίδιου νομίσματος: εκείνου που φανερώνει τη νοοτροπία του Έλληνα.
ΥΓ. Αυτός ο άνθρωπος, που κατέθεσε αυτόν το φάκελο, είχε εκλεγεί. Υπήρξαν ψηφοφόροι που τον εξέλεξαν να διαχειριστεί τις τύχες μας.


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γραφει τωρα η καθε κυρια κατινα ....ουλογλου την κακεντρεχεια της και εσεις εδω την αναπαραγετε ελαφρα τη καρδια . Ρε ακουσατε τον Καρατζαφερη να λεει για αυτα τα 30 χιλιαρικα; Τα εχει δωσει απο το 2003 ΛΕΕΕΕΕΕΜΕ αλλα εσεις πουυυ , τον χαβα σας. Τι καθε τρεις και λιγο θα δινει τριανταρια ; , εκεινα του 3 δεν του τα επεστρεψαν ΠΟΤΕ , εσεις τι λετε να τους τα χαρισει ; εσεις θα τα χαριζατε; καφροι ε καφροι....

Γιώτης

Ανώνυμος είπε...

Τα παράβολα ρε εξυπνάκια δεν ισχύουν εσαεί επί παντός διαγωνισμού. Είναι προκαθορισμένου σκοπού και χρονικής διάρκειας. Αυτά να τα πει στο περιστέρι που τον έχεσε..

Ixnos είπε...

Tο κάφροι τώρα τι το΄θελες; Για να μας θυμίσεις την ιδιότητα του αρχηγού σου, και των συν αυτω;

Ανώνυμος είπε...

Το 'πε στο Βοσορο το περιστερι.,

Μαλακας πιαστηκες Καρατζαφερη.....


Ειδες τι σου στοιχησε το 1ο αρθρο, το Παπαδημος, η Τζαβελλα η Αθηναικη Λεσχη, το ιδρυμα Ιων Δραγουμης, οι μασωνοι και οι πουστηδες που συναγελαζεσαι, τα Turk και Caicos και αλλες μαλακιες που εκανες (ων ουκ εστιν αριθμος)???????

Ανώνυμος είπε...

τελικα τα μαλακια δεν ειναι μονο οστρακα...
ο ιχνηλατηs εκλασε...
ο γαιδουροσανοπωληs ταφτυσε...
το περιστερι τον καταεχεσε...
η τζινα η κατερινα και ο σανοπωληs...
ο περιστεροκ@λοχεσμενοs πηγε να κανει εξεταση προστατη και προσκομισε κοπρανα του 2003 και ο γιατροs απαντησε παρε τα @ρχιδι@ μου τα τρια...εξ ου που του λενε οτι δεν χεζει για να μην πεινασει!!!
Καρατζαφερηs=Καργιοληs και Καθαρμα-Ζougla.gr
Τι Καργιοληs που εισαι ρε Καρατζαφερη!!!zougla.gr
Καργιολη Καρατζαφερη δεν υποφερεσαι με τιποτα!!!Zougla.gr
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ εξυπνακια της 11 Ιουλίου 2016 - 2:23 π.μ. και τα 30 που εδωσε τοτε , τι εγιναν ; ξαναρωταω , εσυ θα ησουν τοοοσο μαλακας να τα χαρισεις στο δημοσιο ; του τα επεστρεψαν ποτε; οχι , αυτο αν το κυνηγησει νομικα ο Καρατζαφερης θα δικαιωθει , γι αυτο περιμενετε ολοι εσεις οι παπαρες. Πισω εχει η αχλαδα την ουρα .

Να διευκρινισω κιολας σε ολους εσας τους κακεντρεχεις που ολα τα ξερετε , ξερολες που ολα τα ορμηνευετε κατα πως σας βολευει , οτι δεν ειμαι καρατζαφερικος . Μεχρι το 10 ημουν , μετα τον εφτυσα και εγω , για τους γνωστους λογους της ψηφισης του πρωτου αρθρου του μνημονιου της συγκυβερνησης και τα λοιπα , αλλα σε αυτο το θεμα εχει δικιο ο Καρατζαφερης , οχι ο τσυριζα , εσεις ολοι απλως βρηκατε την ευκαιρια να του τα χωσετε , χωρις να δειτε σε βαθος την υποθεση , λογω του μενους που εχετε για αυτον.

Γιώτης

Ανώνυμος είπε...

07/05/2015 το πρρρρρρρ του ΛΑγΟΣ το τηλε μπουρδο πορδο πρωκτο κλανο 70.000 χιλ ευρω κατεβαλλε μετα την απολογια του για να αφεθη ελευθεροs!!!
21/12/2015 το πρρρρρρρρ του ΛΑγΟΣ ο τηλε προ βληταs λααααρχηs Καταδικαστηκε σε 12 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ με 3ετη Αναστολη 10.000 χιλ ευρω προστιμο και 18 ΜΗΝΕΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ!!!!
Η katalina-tercskeikos η κ.κουραδα παναγιωτα μητρουλα βομπιρη σκατομουρη κολοτρυπιδη δεν μπορουσε να τον εξυπηρετησει τον καταφανωs χεσμενο εξ του πωπουδακιου του περιστεριου κατα κοσμον ερωτυλο ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟΝ ΔΙΓΑΜΟ σεβασμιο γεροντα σαβανοτσεπη καμποτινο βαλαντιοτομο;;;;
Υ.Γ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΨΩ@ΛΟΧΥΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρέ τί είναι αυτά πού γράφετε γιά τό Νάγκελ Φάρατζ τής Ελλάδος ??....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...