Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Μια ζωή αδικούν την Ελλάδα. Θα τους βγάλουμε το μάτι.Είμαστε η μόνη χώρα που έχει εκατοντάδες χιλιάδες καφετζήδες που σου φτιάχνουν ότι καφές υπάρχει στον πλανήτη,και πάνε και βάζουν έναν καφετζή από τις Αζόρες, πρόεδρο στην Goldman Sachs. Τι σκατά καφέ ξέρει να κάνει ο πανίβλακας ψευτο-καφετζής από ένα νησάκι μπροστά στους δικούς μας. Aν είναι ρε αυτό το κύριο κριτήριο εμείς έπρεπε να είχαμε σε όλους τους μεγάλους τοκογλύφικους ομίλους  πρόεδρους. Βρε νούμερα μόνο η Λάρισα έπρεπε να έχει ….πενήντα προέδρους.

 Η Goldman Sachs προσέλαβε τον πρώην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ως σύμβουλο και μη εκτελεστικό πρόεδρο της διεθνούς μονάδας της, ανακοίνωσε σήμερα η επενδυτική τράπεζα που έχει έδρα τις ΗΠΑ.

Ο Μπαρόζο έχει διατελέσει πρόεδρος της Κομισιόν από το 2004 έως το 2014 και πρωθυπουργός της Πορτογαλίας από το 2002 έως το 2004.

Η Goldman Sachs International, της οποίας θα προεδρεύει ο Μπαρόζο, έχει την έδρα της στο Λονδίνο και από τα 6.000 μέλη του προσωπικού της, λιγότερα από 1.000 έχουν τη βάση τους εκτός Βρετανίας.

Ο Μπαρόζο θα βοηθήσει την εταιρεία στο έργο της να συμβουλευει πελάτες για το πώς να αντιμετωπίζουν το «γεμάτο προκλήσεις και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον», αναφέρουν σε δήλωσή τους οι δύο επικεφαλής της Goldman Sachs Μάικλ Σέργουντ και Ρίτσαρντ Γκνοντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...