Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ σάλταραν, και …αλληλοσκοτώνονται.



Νέος συναγερμός σήμανε σημερα  στις ΗΠΑ όταν ένας ένοπλος εισέβαλε σε τοπικό δικαστήριο στο Σεντ Τζόζεφ στο Μίσιγκαν και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρεις ανθρώπους.
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο δράστης άνοιξε πυρ έξω από την δικαστική αίθουσα, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένας αστυνομικός ο οποίος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπως επίσης άλλα δύο άτομα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δύο από τους νεκρούς εργάζονταν στο δικαστικό μέγαρο.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημερα σαςςςςς τι κανετε ειστε καλα?
Ειμαι ο Βαρωνος Ροτσιλντ,μην ακουτε τις ανοητες εξηγησεις των ειδησεογραφικων ιστολογιων και των διαφορων μπλογκς ανα την υφηλιον,επειδη με επιασε κατι με ενα μπαφο καλο απο την Κολομβια που εκανα, θα σας πω εγω την αληθεια.
Λοιπον εγω με τους συνεταιρους μου τον κυριο Ροκφελερ και τον Σερ Χενρυ Κισιγκερ αλλα και αλλους συνεργατες μου σκεφθηκαμε το εξης,οι Αμερικανοι ειναι ολοι οπλισμενοι και επειδη γνωριζουν καλα τα οπλα,οπωσδηποτε ειναι επικίνδυνοι οταν καταλαβουν τον ρολο μας,εκτος του οτι αυτος ο κερατας ο Τραμπ εχει ανοιξει το βρωμοστομα του και λεει πολλα,οποτε υπαρχει αμεσος κινδυνος να εχουμε εξεγερσεις η ακομα και επιθεσεις στα σπιτια μας.
Καθησαμε ενα Σαββατοκυρικο και σκεφθηκαμε τι πρεπει να κανουμε ωστε να αποτρεψουμε ενα τετοιο ενδεχομενο,οταν καποια στιγμη πετιεται ο Χενρυ και λεει..το βρηκα..(αφου ειχε εν τω μεταξυ ειχε καταναλωσει ενα μπουκαλι Ταζκ Ντανιεςλς),εμεις εξεπλαγημεν και αδημονουσαμε να ακουσουμε την εμπνευση του.
Παρ'οτι ο Χενρυ ειχε μεθυσει διτηρουσε την διαυγεια του,μας λεει λοιπον,<>,εμεις αμεσως μετα απο το πρωτο σοκ συνηλθαμε και τον ρωτησαμε τι νοημα θα ειχε μια τετοια ενεργεια.
Εκεινος με ενα σαρδωνιο χαμογελο μας αφοπλισε με την εξης απαντηση,<>.
Εεε και ..του λεμε οι υπολοιποι,<>μας κανει ο Χενρυ που εδειχνε να το διασκεδαζει με την καρδια του,<> μας λεει ο πονηρος Χενρυ.
Ακουμε ..απανατουμε εμεις με ενα στομα μια φωνη..<>.
Εμεις τρελαθηκαμε απο την χαρα μας και κατουρηθηκαμε κι'ολας λογω και ηλικιας,και αμεσως φυγαμε να το γλεντησουμε στην πλησιεστερη λεσχη των Σιωνομασονοστανιστων αδελφων μας.
Θεωρω οτι τωρα που μαθατε αυτα θα αισθανεσται και εσεις κατι λιγο απο περιουσιοι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ .
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...