Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Όσο ποιο πολύ τους μπινελικώνεις, τόσο ποιο δικός τους γίνεσαι;



Mετα το κρούσμα με τον τύπο που έριχνε αυγά στον νυν υπουργό υγείας και έγινε διευθυντής νοσοκομείου από τον αυγουλωμένο υπουργό και μπορείτε να δείτε εδώ….. Ως αποζημίωση για τα αυγά που του πετούσε, τον έκανε …υποδιοικητή.

έχουμε και νέο.

 Για το έργο του στον εδώ και λίγες μέρες κατέχει τη θέση  του νέου διοικητή στο νοσοκομείο των Γρεβενών και μάλιστα με τη… σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο των social media οι αναρτήσεις του Παντελή Αλεξιάδη, όπου ένα χρόνο πριν τέτοια εποχή πόσταρε ασταμάτητα προσωπικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον Αλέξη Τσίπρα όσο και για τον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη. Συγκεκριμένα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του kozanimedia, ο κύριος Αλεξιάδης υπήρξε το περασμένο καλοκαίρι σφόδρα επικριτικός κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε προχωρήσει σε αναρτήσεις  με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του ίδιου του πρωθυπουργού. Σε μια μάλιστα τον χαρακτηρίζει ως «άχρηστο, άσχετο, ανίκανο και αμετροεπή», ενώ σε άλλη διερωτάται «Βρε Αλέξη, εκλογές έκανες, δημοψήφισμα έκανες, συμβούλιο πολιτικών αρχηγών έκανες…το να κυβερνήσεις σου πέρασε καθόλου από το μυαλό;»! Σε άλλη ανάρτηση επιτίθεται στον Νίκο Φίλη τον οποίο χαρακτηρίζει υπηρέτη και τρισάθλιο. Πέρα από τους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις, χαρά του… τρολαρίσματος αποτελεί η πληθώρα ορθογραφικών λαθών στις αναρτήσεις: “είσται”, “ποιο πολλές”, “συνέβει” κτλ, λάθη αδικαιολόγητα για κάποιον με τη συγκεκριμένη θέση.

Έχουν αντιγράψει πλήρως την τακτική του αρχηγου τους Παπανδρέου που την ίδια στιγμή που φώναζε έξω οι βάσεις υπόγραφε νέα συμφωνία.



Λοιπόν ο Κούλης είναι και πολύ ηλίθιος. Νομίζει ότι με τις μαλακίες που λέει θα ρίξει αυτό το σύστημα γιατί περί συστήματος πρόκειται. Έχει μαζευτεί όλο το λαμογιοπασοκ του 48% γύρω από την μάσκα του Σύριζα με ότι αυτό συνεπάγετε. Οι τύποι είναι πλέον βετεράνοι στις πολιτικές απατεωνιές, και με τον σταυρό στο χέρι περιμένοντας να επαληθευτούν οι προφητείες του …Παϊσιου δεν γίνετε ΤΙΠΟΤΑ.
Όσο υπάρχει γη θα υπάρχουν και αυτοί στην κυβέρνηση, Γιώτη δεν υπάρχει το αντίπαλο πολιτικό δέος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...