Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Όχι ρε παιδιά από τα …τούβλα δεν ωφελήθηκε το …τούβλο ο Κούλης. Είναι … αυτοδημιούργητος.

«Πορεύτηκα όλη μου τη ζωή με αξιοπρέπεια και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει την αξιοπιστία μου στο βωμό κάποιου πολιτικού παιχνιδιού».

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Εάν ασχοληθεί κάποιος  με τον βίο και την πολιτεία του «εφιάλτη της δημοκρατίας» όπως ευφυώς είχε χαρακτηρίσει τον Μπαμπά Μητσοτάκη ένας άλλος αστός πολιτικός που έμεινε στην ιστορία με το προσωνύμιο «παπατζής». (Αναφερόμαστε φυσικά στον μακαρίτη Γ. Παπανδρέου) από όπου και να πιαστεί θα λερωθεί.
Αλλά εδώ πια, η φαιδρότητα της δήλωσης του πρώην πρωθυπουργού, ξεπερνάει τα όρια και της καλύτερης ατάκας σατιρικής παράστασης στο «Δελφινάριο».
Και επειδή δεν έχουμε όλοι μνήμη τσιμέντου, να θυμηθούμε μέσω του παρακάτω βίντεο, τα χρηματοδέματα  -τα «τούβλα» όπως τα ονόμαζε- που προφανώς έπαιρνε από μίζες ο Μητσοτάκης καθώς και την ένορκη κατάθεση που είχε δώσει ο καπιταλιστής Αριστείδης Αλαφούζος και στην οποία ο πλουτοκράτης δήλωνε ότι λάδωνε με εκατομμύρια τον τότε πρωθυπουργό Μητσοτάκη, για να πηγαίνουν πρίμα οι μπίζνες του. (Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει σχετικό προηγούμενο στην πρόσφατη ιστορία της χώρας μας. Όσο γιατί και αυτή την υπόθεση την έφαγε το σκοτάδι ας το αφήσουμε ασχολίαστο).
Ας είναι καλά πάντως ο «αξιοπρεπής» και «αξιόπιστος» Κων. Μητσοτάκης. Μας έκανε να σκάσουμε χαμόγελο. Και είναι δυσεύρετο στις μέρες μας.


“ΚΙΠΑΤΖΗΣ” ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...