Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Άπαικτος…. για τα τρία κακά της μοίρας μας, φταίει η… Καμπάλα.





Η ρεπόρτερ του Alpha Ρένα Κουβελιώτη που έχει κάνει τα δύο πολύ αξιόλογα ρεπορτάζ για τους απατεώνες “διακινητές” που ληστεύαν πρακτικά τους πρόσφυγες στον Πειραιά για να τους βγάλουν και καλά από την Ελλάδα και με τον καντινιέρη που δεν πούλαγε νερά στους τουρίστες ξαναχτυπά.

Αυτή τη φορά, πάει και μιλάει με “μέντιουμ”, από αυτούς τους απατεώνες που τα παίρνουν από ανθρώπους που για όλους τους λόγους του κόσμου έχουν τσακωθεί με τη λογική, αλλά κουβαλώντας κρυφή κάμερα μαζί της προκειμένου τα επικά πράγματα που λένε οι πτυχιούχοι στη μαύρη μαγεία να ακουστούν σε όλη τη δόξα τους. Δε λέμε περισσότερα για να μη σας χαλάσουμε τη χαρά να τα ακούσετε μόνοι σας. Απολαύστε τα highlights που επιλέξαμε σαν best of:

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ. Εμείς κρατάμε αυτό το highlight για πάντα:
http://luben.tv


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την υποκριτικη της δημοσιογραφου ομως δεν την προσεξες. Την ειδες πουτανια αφελειας και δουλεματος μαζι; Πιο πιστευτη απο πολλες γνωστες σταρλετιτσες που πρωταγωνιστουν σε σηριαλς.
Μας εχουν ταισει κουτοχορτο μεσα απο τα ¨αντικειμενικα¨τους δελτια ειδησεων με αριστοτεχνικη πειθω, αριστουχοι αποφοιτοι της ¨σχολης του Μινωα Βολανακ稨

Ανώνυμος είπε...

H υποκριτική του μέντιουμ δεν σου λέει τίποτα; στης δημοσιογράφου κόλλησες:

Ανώνυμος είπε...

Ε που θα κολλησω, στο μεντιουμ; Τον καφε τον διαβαζω και μονος μου, τις ιδιες μαλακιες με αυτους θα προβλεψω, οι δημοσιογραφοι καθοδηγουν και χειραγωγουν τη μαζα και το κυριοτερο χωρις επιπτωσεις.

Ανώνυμος είπε...

Χωρις κυρωσεις επρεπε να γραψω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...