Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Έλεος. Τα «εχθρικά και τυφλά» F 16 δεν είδαν τον Ερντογαν που έκοβε βόλτες για να τον ρίξουν .





Ο Ερντογαν βρισκόταν στο αεροδρόμιο απέναντι από την Ρόδο και μόλις άρχισε να εξομαλύνεται η κατάσταση αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα έκανε 4-5 γύρους πάνω από την περιοχή ανάμεσα στο Γκόνεν και την Μπίγκα μέχρι να πάρει το τελικό «οκ» να πάει στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ».
Τελικά το προεδρικό αεροσκάφος περίπου στις 03:30 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.
Σε διάγγελμά του, μίλησε για "προδοσία" του "παράλληλου κράτους" και προειδοποίησε με "βαριά τιμωρία τους προδότες του πραξικοπήματος". Σημείωσε μάλιστα ότι "Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να καθαρίσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις. Θα τους διώχναμε στις κρίσεις".
Και είπε μάλιστα ότι προσπάθησαν να τον εμποδίσουν τα F-16 των πραξικοπηματιών που βομβάρδισαν το σημείο που βρισκόταν στην Αλικαρνασσό! Και υποδεικνύοντας ότι τα F-16 που πετούν επάνω από την Κωνσταντινούπολη είναι των πραξικοπηματιών διερωτήθηκε "Τι κάνουν αυτά τα αεροπλάνα πάνω από την πόλη; Προσπάθησαν να με εμποδίσουν να προσγειωθώ. Εμείς τα πήραμε για να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς της Τουρκίας, όχι για να κάνουν πραξικόπημα κατά της νόμιμης κυβέρνησης"!






Την λίστα με τα ονόματα των πραξικοπηματιών που οργάνωσαν την απόπειρα κατά Ερντογάν έδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε ώρα στρατιωτικού πραξικοπήματος που συμμετείχε όπως λένε σχεδόν όλη η αεροπορία ο Ερντογαν έκοβε βόλτες με το αεροπλανάκι του στην μισή Τουρκία και δεν τον είδαν; Mάλλον ως ανέκδοτο μπορείς να το πάρεις. Φαίνετε ότι τους είπαν μην τον αγγίξετε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...